Van itt olyan, akinek a testvére, családtagja, rokona egyáltalán nem foglalkozik a szülőkkel, minden alól kihúzza magát?
Jaj sajnálom, nekem csak egy ilyen családtagom van.
:I
Ne haragudj, de ennek a kerdesnek mi ertelme?
Kapsz nehany valaszt, hogy igen es nem.. es akkor?
78% Ezzel az erővel akkor a kérdések nagy részének nincsen értelme...egyszerűen érdekelt volna mások története, véleménye, vagy hogy hogyan dolgozta fel, ha mondjuk a testvére viselkedik így és számolhat azzal, hogy az idős szülőkkel már egyáltalán nem fog foglalkozni.
Tényleg nem tudom mi értelme volt belekötni a kérdésbe...mert ezer másik kérdés van, ami sokkal értelmetlenebbnek tűnik mégsem kezdek el beszólogatni alattuk.
Huuu mindjart kiirok egy kerdest, hogy: van itt meg valaki aki finomat evett karacsonykor?
Vagod? Mellesleg attol, hogy sok az ertelmetlen kerdest feltevo felhasznalo, meg nem fogok en is beallni kozejuk a sorba :)
Nővérem egy igazi szutyok. 40 éves, de egy normális munkája nem volt, az életművészkedésből él... Kinn rohasztja a seggét külföldön a férjével, mindent megkapott a szüleinktől (kocsi, ház, sok anyagi segítség, tanulmányokban feltételek nélküli anyagi segítség a legjobb magántanárokkal stb)
És rájuk sem néz. Tulajdonképpen azért születtem, mert lelépett 18 évesen. 2x találkoztunk, abból az egyik az volt, mikor fél évig hazajött élősködni a férjével hozzánk. Amíg meg nem untam, hogy kihasználja anyámat, a házimunkában semmit sem segít, az álláslehetőségeket,amiket találtunk neki, visszamondja... Akkor összepakoltam neki és úgy elküldtem, hogy azóta is bánom azt a stílust. Egy gusztustalan élősködő féreg retek. Ha megjelenik, a saját kezemmel fojtom meg.
Első vagyok.
Egyik szülőm agarol nincsen élő rokonom, a másik szülőm rokonai, anyukája testvérei stb csak akkor kerestek minket ha kellett nekik valami. (kinek pénz, kinek egy fuvar, kinek egy ünnepi menü stb..)
Aztán egyszer a szüleim berágtak és nem adakoztak többet, mivel ez csak oda működött visszafelé már nem. Azóta nem ír nem hív nem keres egy rokon sem.. :D
De jobb is így.
Jelen, de a másik oldalról, én vagyok, aki nem állok szóba a szüleimmel, a testvérem meg otthon van. Akkor sem keresem őket, ha valamire szükségem van, mert soha semmit nem segítettek. Szóval nekem egyrészt van rá okom, másrészt a testvérem egy áskálódó kis patkány, aki folyamatosan uszítja ellenem a szüleimet.
Szóval azért valószínűleg te, meg a szülők is tettetek azért, hogy így alakuljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!