A bátyám miért foglalkozik többet a barátnőjével és a barátaival mint velem?
Figyelt kérdés
Ha nincs ott a barátnője ott vannak az idióta barátai..mindig a barátnőjének vesz mindent vele foglalkozik meg mindig ott nyalják egymást előttem..a suliban meg folyton a barátaival van még csak hozzám se szól(otthon is csak egy két szót) pedig most 9.-es vagyok és ő pedig végzős sőt dupla végzős(én így hívom)és szükségem lenne egy kis támogatásra egy-két gologban.Talán szégyell engem?2013. okt. 14. 19:33
2/8 anonim válasza:
Biztos a saját korosztályával jobban kijön. De biztosan fog segíteni neked, ha elmondod neki, hogy miben lenne szükséged támogatásra. Beszélgess el vele otthon.
3/8 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok...
2013. okt. 14. 19:38
4/8 A kérdező kommentje:
Azt el felejtettem hozzá tenni hogy a múltkor majdnem verekedtem az egyik gyerekkel és akkor se állt mellém..
2013. okt. 14. 19:41
5/8 anonim válasza:
Nem szégyel, szerintem egyszerűen nem értitek meg egymást. Te 14 éves vagy, ő 18. Hogy a verekedésnél nem állt melléd az azt is jelentheti, hogy olyan miatt kaptál amiért meg is érdemelted. (például). Amúgy próbálkozz barátkozni, ne féltékenykedj, mert azzal csak elmarad magadtól.
6/8 anonim válasza:
Lehet, hogy csak azért nem állt melléd, mert láttad, hogy nincs baj és meg tudod magad védeni. Most más életkorban vagytok, majd ha huszonévesek lesztek, akkor már "eltűnik" ez a 4 év különbség. Te is barátkozz a saját osztálytársaiddal. Attól még lehettek nagyon jó testvérek, és lehettek jóban, hogy a suliban nem együtt lógtok.
7/8 anonim válasza:
Nem az apád, elég nagy vagy ahhoz, hogy neked is legyen saját életed.
8/8 gungasam válasza:
Azt, hogy előtted nyali-faliznak kikérheted magadnak...Nagyon helytelen nyilvánosan szexuális életet élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!