Nők, ti kezdenétek komoly kapcsolatot egy férfival, aki nem foglalkozik a gyerekével?
2 éves koráig együtt nevelték, aztán szakítottak, a férfi elköltözött. Egy ideig azért nem ment a gyerekért mert rendbe tette az életét (új lakhely, munka), aztán meg már nem találta vele a közös hangot.
Szerintetek is felejtős a férfi?
Utolsóval teljesen egyetértek.
Eleinte mindenkinek nagy az arca, hogy ő aztán biztos nem, meg ez undorító.
Aztán ha meghallja a teljes történetet, akkor sokszor egészen más lesz a helyzet.
Felesleges tehát előre ilyeneket mondani, hogy tuti nem jönnék vele össze, stb.
A "nem jönnék össze dohányossal" is sokszor megdől. Hiszen pl én is randi előtt meg közben nem dohányzom, szóval ha nem kérdez rá külön, nem is jön szóba a dohányzás. Tfh nagyon szimpatikusak vagyunk egymásnak, mind belsőleg, mind külsőleg. Aztán mondjuk a harmadik randin szóbakerül, hogy dohányzom. Attól én még ugyanaz a szimpatikus ember vagyok, aki előtte voltam. Szóval ettől a "listázástól" hülyét kapok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!