Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hogyan rejtsem el a csokit a...

Hogyan rejtsem el a csokit a hűtőben (vagy a többi rágcsámat), hogy ne egyék meg a családtagjaim?

Figyelt kérdés

Hiába mondom el nekik, hogy az az enyém, nem érdekli őket és megeszik. Direkt vettem tegnap csokit magamnak, eltettem hogy majd a mai ebéd után megeszem, és megette a testvérem, holott elmondtam, hogy az az enyém...

És neki (is) vett anyu egy ugyanolyat, csak ő megette a sajátját már hamarabb.

Gondolhatjátok hogy ez már hanyadik eset, ha már ideig eljutok hogy egy kérdést kelljen kiírnom róla...

Nem azon az egy csokin múlik, csak unom, hogy én szívom meg állandóan ezt. És emiatt rohangáljak le a boltba, addigra meg már nem kívánom, csak eltenném későbbre, de akkor megint eltűnne "rejtélyes" módon...

Hogyan rejthetném el a csokikat, chipseket?

A nem hűtős dolgaim azért könnyebben elrejthetők, de kíváncsi lennék ti hova teszitek vagy tennétek ha ilyen bunkó családotok lenne?

2020. aug. 15. 15:49
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
8%
Hát azért te is jó önző vagy..te ingyen eszel az otthoni ebédből?
2020. aug. 15. 16:23
 12/47 anonim ***** válasza:
95%

#11 mi van ?

Persze hogy ingyen eszik hat nyilván egy gyerek nem dolgozik hogy önellátó legyen

A szülők dolga ellátni a gyereket amíg önálló életre nem képesek

A szülő vállalta a gyereket és minden hozzátartozó anyagi költséget nem a gyerek akarta hogy megszülessen innentől kutya kötelessége az anyának ellátni a gyereket

2020. aug. 15. 16:30
 13/47 anonim ***** válasza:
95%
11-es, ő nem a másét ette meg. ő a sajátját ette volna meg.
2020. aug. 15. 16:30
 14/47 anonim ***** válasza:
97%

Ha persze felnőt önálló munkája van fenn tudja tartani magát az más

bár én akkor sem fogok egy tál ételt senkitől megtagadni

2020. aug. 15. 16:31
 15/47 anonim ***** válasza:
83%
#11 Elegge furcsa lenne ha anyuka minden egyes étkezés után tartana a markát az nem anya lenne hanem egy utolsó szajha
2020. aug. 15. 16:39
 16/47 anonim ***** válasza:
95%

Az is megoldás lehet, hogy hűtőbe való édességet csak akkor veszel, ha annyira kívánod, hogy rögtön meg is eszed. Akkor nem áll ott órákig vagy napokig a hűtőben, hogy más is megkívánja. A többi édesség meg elrejthető a szobádban.

Én anno legalábbis így csináltam, mindig csak olyat kértem ami nem közös helyen landolt, mert a tesóm mindig mindent szeretett azonnal megenni, én tartogatósabb voltam.

2020. aug. 15. 17:03
 17/47 anonim ***** válasza:
100%
Vagy tedd be egy nagyobb köptetős dobozba pl. Senki nem fog belenézni.
2020. aug. 15. 17:05
 18/47 anonim ***** válasza:
94%
Jól szórd be borssal a csokit, majd csomagold vissza. Ezt kétszer megcsinálod, többször már nem fognak rájárni.
2020. aug. 15. 17:10
 19/47 anonymousreview60 ***** válasza:
84%

Gyerekek, gyerekek (akik itt a hűtőhasználat mellőzését és egyéb konfliktuskerülést javasolnak)! B@ßátok már meg! Hát itt a Kérdező testvér/család általi módszeres leß@rása folyik!

Meg kell tanítani a tolvajnak, hogy hol vannak a határok. Az én tesóm is megette, és én is alkalmaztam szép szót, ami nem hatott. Alkalmaztam erőszakot 1-2-szer, de arra meg azt mondták a szüleim, "Ne bántsd a kisebbet." meg hogy "Okos enged, szamár szenved.". Én hülye meg engedelmeskedtem nekik. A tesóm onnan merészebben ette meg a cuccaimat. Kérdező, te ne hagyd! Verd meg a tesódat vagy hashajtózd be a cuccot! Esetleg alkalmazz kulcsra zárható dobozt!

2020. aug. 15. 17:16
 20/47 anonim ***** válasza:
83%
Szánj rá egy kevés pénzt, vegyél fecskendőt, tűt, vizes állagú hashajtót, és a tűvel óvatosan szúd be a csoki, édesség belsejébe. Aztán csak mozizz, és tedd szóvá, hogy te szépen kérted, hogy ne egyék meg a tiédet, hát most itt a Sors bosszúja XDDD
2020. aug. 15. 17:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!