Hogyan rejtsem el a csokit a hűtőben (vagy a többi rágcsámat), hogy ne egyék meg a családtagjaim?
Hiába mondom el nekik, hogy az az enyém, nem érdekli őket és megeszik. Direkt vettem tegnap csokit magamnak, eltettem hogy majd a mai ebéd után megeszem, és megette a testvérem, holott elmondtam, hogy az az enyém...
És neki (is) vett anyu egy ugyanolyat, csak ő megette a sajátját már hamarabb.
Gondolhatjátok hogy ez már hanyadik eset, ha már ideig eljutok hogy egy kérdést kelljen kiírnom róla...
Nem azon az egy csokin múlik, csak unom, hogy én szívom meg állandóan ezt. És emiatt rohangáljak le a boltba, addigra meg már nem kívánom, csak eltenném későbbre, de akkor megint eltűnne "rejtélyes" módon...
Hogyan rejthetném el a csokikat, chipseket?
A nem hűtős dolgaim azért könnyebben elrejthetők, de kíváncsi lennék ti hova teszitek vagy tennétek ha ilyen bunkó családotok lenne?
Mi lenne ha nekik is vennél?
Soha nem jutott volna eszembe csak magamnak venni valamit, szégyelltem volna magam és sajnáltam volna a többieket hogy nekem van, nekik meg nincs.
28: Leírta a kérdező, hogy az anyukájuk a tesónak is vett, viszont a tesója azt is megeszi, ami a kérdezőé.
Kérdező, ha beszéltél erről a szüleiddel, és ők nem állnak melléd, akkor én is a konfliktuskerülést javasolnám. Fogj egy üres margarinos dobozt, régi párizsis csomagolást, vagy bármit ami már elfogyott hűtős cuccról maradt, amit a tesód nem kívánna meg és rejtsd el abban a csokit. Ha nem látják, amikor elrakod, eszükbe sem jut ott keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!