Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hogyan rejtsem el a csokit a...

Hogyan rejtsem el a csokit a hűtőben (vagy a többi rágcsámat), hogy ne egyék meg a családtagjaim?

Figyelt kérdés

Hiába mondom el nekik, hogy az az enyém, nem érdekli őket és megeszik. Direkt vettem tegnap csokit magamnak, eltettem hogy majd a mai ebéd után megeszem, és megette a testvérem, holott elmondtam, hogy az az enyém...

És neki (is) vett anyu egy ugyanolyat, csak ő megette a sajátját már hamarabb.

Gondolhatjátok hogy ez már hanyadik eset, ha már ideig eljutok hogy egy kérdést kelljen kiírnom róla...

Nem azon az egy csokin múlik, csak unom, hogy én szívom meg állandóan ezt. És emiatt rohangáljak le a boltba, addigra meg már nem kívánom, csak eltenném későbbre, de akkor megint eltűnne "rejtélyes" módon...

Hogyan rejthetném el a csokikat, chipseket?

A nem hűtős dolgaim azért könnyebben elrejthetők, de kíváncsi lennék ti hova teszitek vagy tennétek ha ilyen bunkó családotok lenne?

2020. aug. 15. 15:49
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
37%
Ha legközelebb lesz a tesódnak születésnapja vagy olyan alkalom, mikor ajándékot kéne, hogy vegyél neki, pl. karácsony, akkor amit kapsz pénzt a szüleidtől, hogy vegyél neki ajándékot, abból vond le a csokik árát.
2020. aug. 15. 17:37
 22/47 Metionin ***** válasza:
91%
Hűtős szatyor vagy ha sima csokik, chipsek akkor könyvek mögé a polcra, ágyneműtartóba, ha lány vagy akkor női higiéniai termékek csomagolásába, kütyük (pl. telefon, hajszárító) dobozába.
2020. aug. 15. 17:39
 23/47 anonim ***** válasza:
87%
+1 a hashajtónak. Nekem ugyan normális családom van, de a koliban bevált a büdös köcsög ellen, aki rájárt a közös hűtőre.
2020. aug. 15. 17:39
 24/47 anonim ***** válasza:
75%
Még jobb, ha nem csak a csokik árát vonod le, hanem a bosszantásodra járó fájdalomdíjat is. Hiszen ezzel stresszt okoz neked. Pl. ha kapsz 4000-et, hogy vegyél belőle ajándékot a tesódnak, aki már felzabált 1500 Ft értékű csokit, rágcsálnivalót, mindezt kb. 5 alkalommal, akkor már nem is marad a pénzből. Ne vegyél neki semmit.
2020. aug. 15. 17:40
 25/47 anonim ***** válasza:
5%

Mi lenne ha nekik is vennél?

Soha nem jutott volna eszembe csak magamnak venni valamit, szégyelltem volna magam és sajnáltam volna a többieket hogy nekem van, nekik meg nincs.

2020. aug. 15. 17:46
 26/47 anonim ***** válasza:
12%
Mi meg szoktuk osztani egymással az édességet....
2020. aug. 15. 17:49
 27/47 anonymousreview60 ***** válasza:
87%
#25: Ne légy idióta! A saját pénzéből mindenki azt vesz, amit akar a saját örömére. A tesó is vesz a Kérdezőnek? Nem. Akkor?
2020. aug. 15. 17:51
 28/47 anonim ***** válasza:
10%
27 gondolom nem saját pénz hanem a szüleitől kapja, csak ő önzősködik, aztán meg hisztizik. Hála az égnek az én tesóm nem ilyen.
2020. aug. 15. 17:53
 29/47 anonim ***** válasza:
94%
28-as, ha a szüleitől kapja a pénzt, akkor a szüleitől ugyanúgy kap a tesó is pénzt.
2020. aug. 15. 17:58
 30/47 anonim ***** válasza:
95%

28: Leírta a kérdező, hogy az anyukájuk a tesónak is vett, viszont a tesója azt is megeszi, ami a kérdezőé.

Kérdező, ha beszéltél erről a szüleiddel, és ők nem állnak melléd, akkor én is a konfliktuskerülést javasolnám. Fogj egy üres margarinos dobozt, régi párizsis csomagolást, vagy bármit ami már elfogyott hűtős cuccról maradt, amit a tesód nem kívánna meg és rejtsd el abban a csokit. Ha nem látják, amikor elrakod, eszükbe sem jut ott keresni.

2020. aug. 15. 18:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!