Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hogyan rejtsem el a csokit a...

Hogyan rejtsem el a csokit a hűtőben (vagy a többi rágcsámat), hogy ne egyék meg a családtagjaim?

Figyelt kérdés

Hiába mondom el nekik, hogy az az enyém, nem érdekli őket és megeszik. Direkt vettem tegnap csokit magamnak, eltettem hogy majd a mai ebéd után megeszem, és megette a testvérem, holott elmondtam, hogy az az enyém...

És neki (is) vett anyu egy ugyanolyat, csak ő megette a sajátját már hamarabb.

Gondolhatjátok hogy ez már hanyadik eset, ha már ideig eljutok hogy egy kérdést kelljen kiírnom róla...

Nem azon az egy csokin múlik, csak unom, hogy én szívom meg állandóan ezt. És emiatt rohangáljak le a boltba, addigra meg már nem kívánom, csak eltenném későbbre, de akkor megint eltűnne "rejtélyes" módon...

Hogyan rejthetném el a csokikat, chipseket?

A nem hűtős dolgaim azért könnyebben elrejthetők, de kíváncsi lennék ti hova teszitek vagy tennétek ha ilyen bunkó családotok lenne?

2020. aug. 15. 15:49
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem az injekciós dolog jó, lehet, hogy nem hashajtóval, (persze az is jó), de pl. én vennék citrompótlót, feloldanék pár darabot egy kevés vízben, és azt injekcióznám bele. Kinder Pinguibe, tejszeletbe több helyre is szúrnék.
2020. aug. 15. 18:15
 32/47 anonim ***** válasza:
95%

+1hashajtó

Nálunk a munkahelyi hűtőre járt rá egy köcsög, rendszeresen kiitta a joghurtjaimat, majd szépen üresen visszatette.

Többet nem csinált ilyet

2020. aug. 15. 18:21
 33/47 anonim ***** válasza:
0%

27, te a kérdésre válaszolni vagy itt, vagy belekötni a többi válaszolóba?

Elég szomorú hogy olyan világban élünk ahol egyesek szemében idiótaság ha valaki a szeretteire is gondol, meg hogy valaki kizárólag viszonzásért tesz bármi jót másokkal.

Rém primitív dolog egy komment miatt leidiótázni valakit, de te tudod 🤷‍♀️ Tudod mit? Nyugodtan bizonygasd tovább hogy mekkora tirpák vagy, zúdítsd csak rám az idiótához hasonló sértéseidet, lepereg rólam. Soha nem fogom rosszul érezni magam amiatt hogy én a családomnak is adok mindenből amim van, nem érdekel hogy egy frusztrált, megkeseredett random gyk felhasználó ezt nem nézi jó szemmel.

2020. aug. 15. 18:25
 34/47 anonim ***** válasza:
89%
33-as, de mint látod, a kérdező még csak nem is kell, hogy a családjának is adjon mindenből. Kiszolgálják ők magukat, kérdezés nélkül is. És a pofátlanságnak is van határa.
2020. aug. 15. 18:30
 35/47 anonymousreview60 ***** válasza:
66%
Kérdező: A testvéred vesz neked is csokit? Vagy csak(?!) azt eszi meg, amit anyukád vesz nektek fifti-fifti alapon és amit te veszel magadnak? Mondjuk, már ez is bőven elég.
2020. aug. 15. 19:48
 36/47 anonim ***** válasza:
31%
Vágd el a torkát a tolvajnak.
2020. aug. 15. 19:59
 37/47 anonim ***** válasza:
91%
Kínaiban lehet kapni egy-két ezer forintért kulcsos pénztartó kazettát, abban elfér 3-4 kinder tejszelet. Azt tedd a hűtőbe, bezárva persze. Nevedet is írd rá. Ha esetleg olyan pofátlan, hogy kifeszegeti, stb., akkor jöhet a hashajtó, chili, stb.
2020. aug. 15. 20:00
 38/47 anonim ***** válasza:
1%

Kérdező!

Te direkt nem eszed meg a csoki aznap. Edd meg te is egyből.

2020. aug. 15. 20:06
 39/47 anonim ***** válasza:
9%

egyetértek a 38-as válaszolóval

ha tudod, hogy ebből balhé lesz, miért nem eszed meg te is egyből.

ennek olyan "csináljunk cirkuszt abból is, amit meg lehetne előzni" szaga van

2020. aug. 15. 20:23
 40/47 A kérdező kommentje:

#35, egyszer mikor nagyon kiakadtam pár hónapja, akkor utána vett nekem kettőt is. És kb 2 hétig nem ette meg a csokijaim, aztán megint elkezdte...

#38 - #39, nem tudtam, hogy hazajön tegnap este, különben megettem volna. Mire hazaértem, már megette. De az én hibám, hogy a saját csokimat bent hagyom a hűtőben, elteszem másnap ebéd utánra vagy akármire. :DDD ezáltal provokálom őt... lol.

2020. aug. 15. 20:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!