Most én leszek a szemét, ha nem adok kölcsön?
Bocs, de ha egy forintot is adsz nekik, agyonütlek.
Egyáltalán soha senkinek nem adok kölcsön semennyi pénzt, legyen az akármilyen rokon vagy gyerek vagy bárki, senkinek.
37N
Arcátlanság amit veled művelnek,ne hagyd magad.
Van egy tízezresed hétfőig?
Ne adj kölcsön még papírral sem. Soha többet nem látod a pénzed.
Nem kell gyereket szülni a semmire és nem kell hitelből élni. Mindenki oldja meg az életét.
Nem adnék ha jóban lennénk sem, mert esztelenül verik magukat adósságba és mivel van egy kölcsönük, banktól nem kapnak, a meglevőt fizetni kell, ugyan mikor látnád viszont azt a pénzt?
Mindenki vállalja a felelősséget magára. Te sem azért gürcöltél, hogy ha kell ne legyen ott a pénzed! Ez nem 50 ezer, hanem 5 millió. Mi a 3 milliót 3 évig gyűjtöttük keményen 2en itthon, hogy legyen önerő a hitelhez... Eszembe sem lenne ennyi pénzt kérni egy családtagomtól sem amúgy. Még ha mondjuk 100-200 ezer, ha van elég félre tett pénzem adnék, de milliók?
Sosem látod viszont szerintem a gondolkodásmódjuk miatt és mert alapból van kiadásuk...
Lehet alapból rád számolva kezdték el az építkezést. Akkor most így jártak.
Ennyivel akkor en is megadom a szamlaszamom es lehet utalni...
NE! Nyilvan o is tisztaban van,hogy a kapcsolatotok nem olyan szoros, ezert intezkedett Anyad. Szerintem nem mondta el a noverednek, hogy ti mit beszeltetek, hanem hogy biztosan adsz, csak kuldje el az adatokat...
Gaz ahogy inteztek. Ha kolcson is adsz, abban biztos lehetsz, hogy azt a penzt tobbe nem latod, vagy esetleg evtizedek mulva...
Mivel van lakasuk, ezert nem kerulnek az utcara. Van hol lakni!
En is kulfoldon elek, es a belemet is kidolgozom minden centert!
Mond, hogy te is tervezel SAJAT ingatlant vasarolni vagy barmit (amihez amugy senkinek semmi koze) es, hogy szukseged van a tartalekodra. Ez lenne az enyhebb valtozat.
A masik pedig az, hogy kerek perec megirod a tesodnak, hogy, mindenki addig nyujtozkodjon ameddig a takaroja er! Nem vagy fejostehen!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!