Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Rajtakaptam húgom, hogy...

Rajtakaptam húgom, hogy nézett, miközben feneket töröltem, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Ez kicsit kínos téma lesz, dehát névtelen oldal, szóval leírom. A lényeg, hogy az előbb voltam nemrég kakilni. Sajnos már jóideje nincs kulcs a wc ajtón és a fürdőszobaajtón, mert húgom egyszer magára zárta a fürdőszobát és nem tudott kijönni. Anyám fogta és kidobta a kulcsokat. Azóta nem lehet itthon normálisan nagy dolgot intézni mert simán rámnyitnak, ezért az egyedüli nyugodtabb (ez se igazán nyugodt) pillanat az kb hajnali 2-3, ilyenkor szoktam elintézni a dolgot.

Viszont hát most előbb jött az ihlet, elmentem, és annyit hallok, hogy valami mocorgás van a wc ajtó előtt. Azt hittem csak valaki a hűtőt birizgálja (igen a wc ajtóval szemben van a hűtő, ott van csak hely), ezért nem foglalkoztam vele. Na most, mivel nekem hát... folyós a dolog úgy 90%-ban, ezért lábon állva, nedves törlőkendő, kilóg a himbilimbi, hosszú idő, tudjátok, nem részletezem. A lényeg, kijövök és azt látom, hogy húgom áll a wc ajtó előtt és mosolyog. Erre annyit mond, hogy "Heló :)" és vissza is ment a szobájába röhögve.

10 éves.... Én meg 20. Próbáltam rákérdezni, hogy mégis mit csinált a wc ajtó előtt, de nem válaszolt, annyit mondott, hogy "várt engem hogy kijöjjek" és nevetett tovább sunyiban.

Anyával próbáltam beszélni róla, dehát meg se hallja, nem is érdekli a dolog. Pont rálátott pedig, mert éppen nézte a Tv-t és jól látható a wc ajtó onnan (oldalról), tehát húgomra ráláthatott volna, de nem érdekelte, azt mondta nem nézte hogy mit csinál ott és hogy őt hagyjam ki ezekből... Most mi a fenét csináljak?

2020. júl. 22. 20:50
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
95%
Legközelebb teljes erőből rúgd ki az ajtót ha ott van, egy törött orrból vagy hasonló dologból biztos meg fogja tanulni a leckét
2020. júl. 23. 10:31
 32/35 anonim ***** válasza:
Egyébként ez olyan gáz! Nekem van egy ismerősöm, aki pont ennyi, Martinnak hívják és van egy kb. ennyi idős húga is. Viszont neki van még egy öccse meg egy nevelő apja is... Remélem ennek a Martinnak biztos nincs, nyugtassatok meg!
2020. júl. 24. 05:03
 33/35 anonim ***** válasza:
előző oldalon ott vannak a videók nézd meg
2020. júl. 24. 06:07
 34/35 anonim válasza:
Ez ellen már nem tudsz már mit tenni. Ha nincs meg a kulcs és nem akarod, hogy kukucskáljon akkor tömd be a kulcsjukat WC papírral pl
2020. aug. 24. 23:37
 35/35 anonim ***** válasza:
Én lehet összevertem volna, hogy a fogait kiköpi.
2021. márc. 15. 12:39
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!