Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Rajtakaptam húgom, hogy...

Rajtakaptam húgom, hogy nézett, miközben feneket töröltem, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Ez kicsit kínos téma lesz, dehát névtelen oldal, szóval leírom. A lényeg, hogy az előbb voltam nemrég kakilni. Sajnos már jóideje nincs kulcs a wc ajtón és a fürdőszobaajtón, mert húgom egyszer magára zárta a fürdőszobát és nem tudott kijönni. Anyám fogta és kidobta a kulcsokat. Azóta nem lehet itthon normálisan nagy dolgot intézni mert simán rámnyitnak, ezért az egyedüli nyugodtabb (ez se igazán nyugodt) pillanat az kb hajnali 2-3, ilyenkor szoktam elintézni a dolgot.

Viszont hát most előbb jött az ihlet, elmentem, és annyit hallok, hogy valami mocorgás van a wc ajtó előtt. Azt hittem csak valaki a hűtőt birizgálja (igen a wc ajtóval szemben van a hűtő, ott van csak hely), ezért nem foglalkoztam vele. Na most, mivel nekem hát... folyós a dolog úgy 90%-ban, ezért lábon állva, nedves törlőkendő, kilóg a himbilimbi, hosszú idő, tudjátok, nem részletezem. A lényeg, kijövök és azt látom, hogy húgom áll a wc ajtó előtt és mosolyog. Erre annyit mond, hogy "Heló :)" és vissza is ment a szobájába röhögve.

10 éves.... Én meg 20. Próbáltam rákérdezni, hogy mégis mit csinált a wc ajtó előtt, de nem válaszolt, annyit mondott, hogy "várt engem hogy kijöjjek" és nevetett tovább sunyiban.

Anyával próbáltam beszélni róla, dehát meg se hallja, nem is érdekli a dolog. Pont rálátott pedig, mert éppen nézte a Tv-t és jól látható a wc ajtó onnan (oldalról), tehát húgomra ráláthatott volna, de nem érdekelte, azt mondta nem nézte hogy mit csinál ott és hogy őt hagyjam ki ezekből... Most mi a fenét csináljak?

2020. júl. 22. 20:50
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%
2020. júl. 22. 23:08
 22/35 anonim ***** válasza:

20-as vagyok.

Jó Isten gyere le, mibe keveredtem... 😂

Így már értek mindent... :"D

Nagyon köszi a linket XD

2020. júl. 22. 23:41
 23/35 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy olvastam, nekem is egyből a Martin jutott eszembe. 😂
2020. júl. 22. 23:41
 24/35 anonim ***** válasza:
81%
Amúgy nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de nekem a Martinos sztori egyáltalán nem vicces. Nekem nincs testvérem, de hasonló dolgok mennek a családban, és a legrosszabb ellenségemnek sem kívánnám, amiket itt át kell élnem nap mint nap. Én sajnálom Martint.
2020. júl. 22. 23:57
 25/35 anonim ***** válasza:
azta ez már legalább egy éve tart?:D
2020. júl. 23. 00:12
 26/35 anonim ***** válasza:
100%

ezt nem hiszem el , én azt hittem ez csak poén de IGAZI!

[link]

2020. júl. 23. 00:21
 27/35 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy van valami mentális betegsége a lánynak, ez 100%.

De az anyja se százas ezzel a gépies beszéddel, vagy nyugtatózik vagy nem tudom, de valami van.

De kajak odahúz a kérdés :D

2020. júl. 23. 00:26
 28/35 anonim ***** válasza:
19%
Martinos dolog egy trollkodást kiáltó trollkodás. Troll-ception.
2020. júl. 23. 07:40
 29/35 anonim ***** válasza:
100%
na jó de az is elképesztő ahogy Martin pöszén suttog ebben a kész tébolyban, mármár félelmetes, kedvencem amikor kimegy a lépcsőházba és felháborodottan suttogja: Mi ez, ha nem panel?!
2020. júl. 23. 07:51
 30/35 anonim ***** válasza:
Miért nem vesztek vagy nyomtattok egy Szabad/Foglalt táblát az ajtóra? Mi is nyomtattunk egy ilyet a fürdőszoba ajtóra és azóta senki sem nyitott rá a másikra.
2020. júl. 23. 09:40
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!