Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Rajtakaptam húgom, hogy...

Rajtakaptam húgom, hogy nézett, miközben feneket töröltem, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Ez kicsit kínos téma lesz, dehát névtelen oldal, szóval leírom. A lényeg, hogy az előbb voltam nemrég kakilni. Sajnos már jóideje nincs kulcs a wc ajtón és a fürdőszobaajtón, mert húgom egyszer magára zárta a fürdőszobát és nem tudott kijönni. Anyám fogta és kidobta a kulcsokat. Azóta nem lehet itthon normálisan nagy dolgot intézni mert simán rámnyitnak, ezért az egyedüli nyugodtabb (ez se igazán nyugodt) pillanat az kb hajnali 2-3, ilyenkor szoktam elintézni a dolgot.

Viszont hát most előbb jött az ihlet, elmentem, és annyit hallok, hogy valami mocorgás van a wc ajtó előtt. Azt hittem csak valaki a hűtőt birizgálja (igen a wc ajtóval szemben van a hűtő, ott van csak hely), ezért nem foglalkoztam vele. Na most, mivel nekem hát... folyós a dolog úgy 90%-ban, ezért lábon állva, nedves törlőkendő, kilóg a himbilimbi, hosszú idő, tudjátok, nem részletezem. A lényeg, kijövök és azt látom, hogy húgom áll a wc ajtó előtt és mosolyog. Erre annyit mond, hogy "Heló :)" és vissza is ment a szobájába röhögve.

10 éves.... Én meg 20. Próbáltam rákérdezni, hogy mégis mit csinált a wc ajtó előtt, de nem válaszolt, annyit mondott, hogy "várt engem hogy kijöjjek" és nevetett tovább sunyiban.

Anyával próbáltam beszélni róla, dehát meg se hallja, nem is érdekli a dolog. Pont rálátott pedig, mert éppen nézte a Tv-t és jól látható a wc ajtó onnan (oldalról), tehát húgomra ráláthatott volna, de nem érdekelte, azt mondta nem nézte hogy mit csinál ott és hogy őt hagyjam ki ezekből... Most mi a fenét csináljak?

2020. júl. 22. 20:50
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%
Fuu,baz+,ez ugye nem a Martin sorozat legújabb része? Vagy csak ismétlés?
2020. júl. 22. 21:33
 12/35 anonim ***** válasza:
92%
#11 De, azaz.
2020. júl. 22. 21:35
 13/35 anonim ***** válasza:
88%

Na,akkor hozom popcorn-t:)

2020. júl. 22. 21:37
 14/35 A kérdező kommentje:
Nem az, nyugi 😂
2020. júl. 22. 21:57
 15/35 anonim ***** válasza:
Jól értem? Rád nyitnak és ez zavar? Ha így van, szerelj fel egy kallantyút, vagy egy riglit.
2020. júl. 22. 22:09
 16/35 anonim ***** válasza:
25%

De hogy látta ha nem nyitott rád? Kukucskált a kulcslyukon? Ha álltál akkor elvileg nem háttal kellett volna állnod a wc ajtónak mert most nem igazán értem, hogy csak pipiltél vagy nagy dolog is volt.

Ilyenkor tegyél egy hosszabb wc-papír darabkát az ajtóra ami a kulcslyukat is takarja.

Ha fel van kapcsolva a villany a wc-be azt látja aki be akar menni, kiszűrödik a fény az ajtó résein, ergo tudja, hogy foglalt a wc, magyarán nem fog rád nyitni, ha ezen dologra figyeltek.

2020. júl. 22. 22:12
 17/35 anonim ***** válasza:
54%

Én a seprű nyelével támasztottam ki a kilincset, szóval nem lehetett kívülről lenyomni, de olyan is volt, hogy kikötöttem, vagy egy papírt tettem ki az ajtóra..nálunk az apám csinálta ezt folyton a figyelmetlensége miatt.

A kislányt illetően, hát névtelen oldal valóban, így megosztom. Vagy viccelődni próbált veled. Vagy más, ami ilyenkor természetes valahol és nem kell rosszra gondolni. Ebben korban kíváncsiak lesznek mindenre, a másik nem képviselőit beleértve. El sem hinnéd ennyi idősen mik szóba nem kerülnek kis negyedikesek között a szexualitással kapcsolatban. Lehet, hogy még nem látott "olyat, ami a másiknak" és ez valahol humoros ennyi évesen.

17 éves lányként írom, abból kiindulva, amire még visszaemlékszem.

Tudok olyanról, mindenféle beteg hajlam nélkül, hogy a kislány lefotózta "azt" és megmutatta az osztálytársainak, azon nevetgéltek.

Szerintem csak viccelni akart veled vagy egy rejtett, természetes kíváncsiság volt.

Hagyd rá vagy ha gondolod, beszéld meg vele, hogy illik tiszeletbe tartani a másik privát szféráját, mondd neki nyudodtan, hogy mivel már lassan nagylány lesz, biztos vagy benne, hogy megérti.

2020. júl. 22. 22:14
 18/35 A kérdező kommentje:
Kulcslyuk. Nagy dolog volt, de forgolódtam mondjuk úgy. Azt tudják, hogy bent vagyok, de így is benyitnak sajna.
2020. júl. 22. 22:15
 19/35 anonim ***** válasza:
81%
Ez a rész már ismétlés nem? Volt már egy wc kulcsos Martin epizód! 😂
2020. júl. 22. 22:47
 20/35 anonim ***** válasza:
16%

Szerintem hagyd rá, de valamit csinálj az ajtóval inkább, minimum a kulcslyukkal.

És mi ez a Martinos dolog? :D Lemaradtam, valaki vágjon hozzám egy linket, légyszí'! :D

2020. júl. 22. 23:04
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!