Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A nővéremnek eléggé rosszul...

A nővéremnek eléggé rosszul sikerült az éretségije. Hogyan tudom megvigasztalni?

Figyelt kérdés

a bátyám már leérettségizett, és neki nagyon jól sikerült, fel is vették oda, ahova menni akart, de a nővéremnek ma derült ki a pontszáma, és valószínüleg nem fogják sehova felvenni

őa középső gyerek a családban, de a bátyám nagyon jó volt a humán tantárgyakból, én meg a reál tantárgyakból vagyok jó, és már mondta, hogy úgy érzi, hogy ő semmiben se jó, és emiatt lebecsülik

ez gondolom még rátett egy lapáttal

hogyan segíthetek neki? hogyan tudom megvigasztalni?

2020. máj. 28. 12:35
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%
#25: tesómról is 10 évvel az érettségi után derült ki...
2020. máj. 29. 01:00
 32/34 anonim ***** válasza:
2%

30!! Nem volt szóbeli a járvány miatt!! Csak írásbeli!! Ilyen soha nem volt, és nem is kesz többet.

Ebben nincs semmi poén. Ez tény.

2020. máj. 29. 07:29
 33/34 anonim ***** válasza:
74%
#26: A pontjait hiába tudja, a ponthatárok még ezer százalék, hogy nincsenek meg. Egészen pontosan 2020.07.23-án fogják meghatározni, tehát nem tudhatja, hogy mi lesz. Nyugodtan pontozgathatsz lefelé, én legalább tájékozodóm, mielőtt írok valamit. [link]
2020. máj. 29. 16:02
 34/34 anonim ***** válasza:
82%

Pótfelvételi, foszk.. valahova csak felveszik ha annyira menne - persze ha jelölt bármi ilyet vagy legalább egy fizetőst. Ha nem, akkor csak simán legyetek vele kedvesek (mint amúgy vagytok gondolom), figyeljetek esetleg, ne forduljon magába. Ha odateszi magát és megnyomja, jövőre sikerülhet.

Ha esetleg ez vigasztaló lehet: engem felvettek elsőre, csúszás nélkül elvégeztem, kezembe vettem a diplomát leraktam a polcra és egy másodpercet sem dolgoztam a szakmámban, nekiálltam egy újat kitanulni, azzal a 3 év késéssel ami az első diplomára ment el - nálam már sokkal jobban áll idővel és én sem vagyok még elkésve, 23 vagyok, előttem az élet. Lehet jövőre már nem is oda menne mint most, kicsit tanul, kicsit dolgozik, jobban megismeri önmagát... Nincs semmi veszve, ezt tudatosítsátok benne

2020. jún. 19. 18:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!