Hogyan tudnám megvígasztalni?
Figyelt kérdés
Szombat délelőtt az ikertesómmal koriztunk. Ő véletlenül nekem jött, én hátra estem és eltört a kezem. A tesóm azóta teljesen maga alatt van, egész nap csendes, naponta többször bocsánatot kér, néha el is sírja magát. Hiába mondom neki, hogy nem haragszom, mert véletlen volt nagyon maga alatt van. Ráadásul anyukám meg is büntette...
15/l
2016. jan. 25. 17:06
1/5 anonim válasza:
Mondj pozitív dolgokat amik a kartörésed miatt van
Pl Nem kell tesizned :D
Kérd meg hogy dekorálja ki a gipszed :)
2/5 anonim válasza:
A gipsz dekorálás szerintem is jó ötlet. Enyémet is összefirkálták mindenféle kedvességgel. :)
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen ;)
Remélem beválik, mert annyira rossz ilyen letörtnek látni.
2016. jan. 25. 18:56
4/5 anonim válasza:
Kérd meg, hogy fejezze be a mártírkodást. Eltört a kezed, nyilván nem szándékos volt, majd meggyógyult, ő meg már bocsánatot kért. Ennyivel le is lehetne zárni.
5/5 anonim válasza:
Jaj de cukker!!! ^^
Ne csak közöld vele, hívd magadhoz és beszélgess vele erről, magyarázd el mélyen, logikusan nincs oka rosszul érezni magát emiatt, nem hogy szomorúnak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!