Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tudnám megvigasztalni...

Hogy tudnám megvigasztalni azt az asszonyt aki nem rég veszitete el a lányát?

Figyelt kérdés
Szoval meghalt...Őreganyám lánya vagyis az én nenámrol van szo...fiatal lany (26) volt és kőztünk 5év volt,tehát ugy nőttünk fel mint a testverek,de nem rég sajnos elment és seh sem tom megvigasztalni az idős mamámat...
2010. ápr. 13. 13:42
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
vallás, túlvilági életben való hit segíthet. Vagy, ha mondod neki, hogy ez is jó, hogy ennyit együtt lehetett a lányával, másnak ennyi sem adatik.
2010. ápr. 13. 13:55
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld meg lefoglalni valamivel, hátha akkor kevesebbet gondol rá.
2010. ápr. 13. 13:56
 3/6 anonim ***** válasza:
Szia!Oszinte reszvetem!Sajnos sehogyan sem tudod igazan megvigasztalni,a gyaszolas az nagyon nehez idoszak,es az idosek meg aztan plane erzekenyebbek sokkal,mint a fiatalok,mivel ok mar sokkal konnyebben elerzekenyulnek az eletben kapott sok csalodas,stb,tapasztalatok miatt! a legjobb az ha probalod elterelni a figyelmet a gyaszrol,peldaul keszitesz neki valami konnyu etelt,peldaul gyumolcssalatat,es te is eszel vele!tudom,hogy most nem igazan lehet etvagya,de megkell probalnod,ha nem akarod ot sem elvesziteni,mivel ilyenkor sok ember depresszioba esik!Sok sikert,es jobbulast kivanok nektek! 22/L
2010. ápr. 13. 13:56
 4/6 anonim ***** válasza:
Beszélgess vele és próbáld elterelni a gondolatait egy kicsit a szomorúságról,ha kell akkor meg hagyd nyugodtan,ha Ő azt akarja!Nehéz időszak a gyász és neki is meg kell élni,segits neki,hogy könnyebben tudja feldolgozni valamelyest...,részvétem!
2010. ápr. 13. 14:04
 5/6 A kérdező kommentje:
Én megprobálok mindent sot ha megyunk látogatoban a párommal mindig mondom neki h ne hozzuk fel szoba a tortenteket,de aztan egy kis ido utan ujra elojonnek az emlekei es cs sir...es persze a depijetol is tartok h ne essen meg bele,ha nem muszaj...kosz a biztatást...
2010. ápr. 13. 14:12
 6/6 anonim ***** válasza:
közhely, de ezen sajnos csak az idő segíthet
2010. ápr. 15. 05:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!