Mit kezdjek egy olyan pasival aki egyszerűen nem tud megvigasztalni?
egyszerűen nem tud mit kezdeni avval, ha szomorú vagyok, nem tudja hogy kellene viselkednie
ha teljesen magam alatt vagyok, sírok csak néz bambán és megkérdi mi a baj, ha én könnyek között elmondom akkor a válasz annyi: értem
nagyon rossz, nincs senki hogy megvigasztaljon :(
2 éve vagyunk együtt, 20on felüliek vagyunk
járt már valaki így? mit tegyek?
Az emocionális, érzelmi intelligenciájával van sztem gond. Ezt kisgyermekkorban sajátítjuk el szülői példán át, de fejleszthető,pl. ha elvállal vmi karitatív munkát. Könyvekben nézz utána. Jobbat nem tudok mondani, remélem vmit segített.
Te vigasztalod, amikor ő szomorú? Vagy nem mutatja ki? Könnyen kimutatja az érzelmeit?
Mit tud csinálni? Nem tanították meg ilyesmire, pasiknál az érzelmi csomag... amolyan luxus.
Egyes elgondolások szerint a férfi dolga vágyat ébreszteni a nőben, a nő dolga érezni tanítani a férfit.
Sajnálni biztos nem fog. Esetleg viccelhet, vagy terelheti a gondolataid, de van egy olyan érzésem, hogy ölelgetést szeretnél, fejsimit, megnyugtató szavakat, szóval egy kicsit gyengének, védettne érezni magad. Ha nem tudja megadni, akkor talán még gyerek, keress egy felnőttet magad mellé. Vagy segíts neki felnőni.
stresszes vagyok mostanában eléggé, jólesne kicsit ilyen szinten is a törődés
az érzelmeit nem nagyon tudja kimutatni semmiylen formában :( ha valami baja van inkább csendben van, nem szeret róla bezsélni
sajnos nagyon nehéz gyerekkora volt, csak nem értem hogy miből tartana kicsit odabújnia vagy valami megnyugtató szavakat modnania, így csak rosszabb lesz nekem is az egész :(
szerintem a legtöbb pasi ilyen, egyszerűen nem tudnak mit kezdeni a helyzettel. a párom is ideges lesz ha egyszer megölel és nem hagyom abba a sírást kb 2 másodpercen belül, pedig azt nehéz szabályozni.
az egyik férfi kollégám is azt mondta, hogy képelen elviselni a sírást, inkább átmegy a másik szobába és megvárja amíg a felesége abbahagyja. és emellett szerintme mintaapa és mintaférj, de a vígasztalás az nem megy neki
(sima női szomorúság miatt, természetesen amikor baj van és érti miért sír a nő, az más)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!