Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit kezdjek egy olyan pasival...

Mit kezdjek egy olyan pasival aki egyszerűen nem tud megvigasztalni?

Figyelt kérdés

egyszerűen nem tud mit kezdeni avval, ha szomorú vagyok, nem tudja hogy kellene viselkednie

ha teljesen magam alatt vagyok, sírok csak néz bambán és megkérdi mi a baj, ha én könnyek között elmondom akkor a válasz annyi: értem

nagyon rossz, nincs senki hogy megvigasztaljon :(

2 éve vagyunk együtt, 20on felüliek vagyunk

járt már valaki így? mit tegyek?

2011. jan. 9. 10:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
A legtöbb pasi nem szeret vigasztalni és nem is tud. Persze ez nekünk, nőknek néha érthetetlen tud lenni, mert mi általában szeretünk szeretgetni, vigasztalni, babusgatni. A pasik többsége máshogy gondolkozik, inkább elviccelik a problémát, így próbálják tompítani az élét. A nőknek meg van, hogy pont ez esik a legrosszabbul, mert hogy ne röhögjenek a mi gondjainkon, hiszen ha nekik van bajuk, akkor mi mindjárt nagy együttérzően körülugráljuk őket. De el kell fogadni, hogy a férfiak nagy többsége erre nem alkalmas. Nem azt jelenti, hogy nem szeret minket a párunk, vagy nem próbál nekünk segíteni, csak a maga módján.
2011. jan. 9. 12:28
 12/13 A kérdező kommentje:

köszönöm a sok értelmes választ

legyen igazatok, csak hát elég rosszul érint a dolog sokszor

2011. jan. 9. 12:33
 13/13 anonim ***** válasza:
49%

Rejtély számomra, hogy egy ilyen pasi mellett hogy bírtál ki két évet!!!!!

Igenis meg kell tudnia vigasztalni! Erről szólna a kölcsönös törődés egy kapcsolatban. Ha pedig ez neki nem megy, akkor nem alkalmas a párkapcsolatra.

2011. jan. 9. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!