Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mivel tudnám megvigasztalni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel tudnám megvigasztalni magam?

Figyelt kérdés

Közhelyeket légyszives mellőzzétek. Köszi!

Az a lényeg, hogy egy huszonéves pasi vagyok, de nem találom meg a párom. Részben azért, mert a koromnál érettebb vagyok. Részben azért, mert a korombéli lányok a jóképű és macsó pasikra buknak.

Mire gondoljak, amikor úgy érzem, hogy nincs kiút a magányból?

2013. jan. 31. 18:50
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%

nyiss a boldogságra

by coca cola

2013. jan. 31. 18:51
 2/24 anonim ***** válasza:
Komolyan mondom h egy jó erős pálinka jót tenne.
2013. jan. 31. 18:55
 3/24 anonim ***** válasza:
0%
Lejjebb kell vinned a lécet, sokkal lejjebb! Az első barátnőm olyan ronda volt,hogy minden találkozásunk előtt meg kellett innom egy üveg bort. Sehova nem mentem vele, senkinek nem mutattam be, de arra jó volt, hogy gyakoroljak rajta. Önbizalomdoppingnak jó volt. Majd később mertem nyitni jobb és jobb nők felé. Nemmindenki tud egyből jó nőt leakasztani. Aztán ha belejössz, már olyan csajokat is megtudsz szerezni, akik ma csuklóból elutasítanak. Ezt bizony gyakorolni kell, mert egy csaj sem szereti a tutyimutyi töketlen pasikat. Hiába megy a tükör előtt ha nincs szituációs rutinod, max akkor lenne esélyed ha ez vénából jönne, de gondolom ez már kiderült, hogy neked sem jön ez alapból.
2013. jan. 31. 18:56
 4/24 anonim ***** válasza:
Igyál alkoholt,de csak addig ameddig a májad is bírja!:D
2013. jan. 31. 18:56
 5/24 A kérdező kommentje:

Sejtettem hogy nem gyerekek közé kellett volna kiírnom a kérdést, hanem inkább a családi kapcsolatokba.

Bocsi, saját hibáján tanul az ember.

2013. jan. 31. 18:57
 6/24 anonim ***** válasza:
89%
Akkor lődd tarkón magad b@zdmeg!
2013. jan. 31. 19:04
 7/24 anonim ***** válasza:
Biztos van kiút, csak még nem jött el az ideje. Tudod, a remény hal meg utoljára :). Türelem. Bár tudom, néha nehéz. Próbáld elterelni a figyelmedet (pl. sportolj), s mire észbe kapsz, már ott fog ölelni téged a várva várt hercegnőd :).
2013. jan. 31. 19:05
 8/24 A kérdező kommentje:

7es: sportolok, és ami azt illeti sok időmet, figyelmemet, és gondolatomat leköti. Ami sokat jelent.

Csak néha eszembe jut a dolog, mint most is...

2013. jan. 31. 19:12
 9/24 anonim ***** válasza:
Sajnálom... Ha ez vigasztal, akkor tudd, hogy nem vagy egyedül a problémáddal :). Sok magányos ember van még rajtad kívül. De lehetne rosszabb is. Például egy rossz párkapcsolatban szenvedni. (7-es)
2013. jan. 31. 19:18
 10/24 anonim ***** válasza:
Igaz drága..de rendelj házhoz egy k*rvát azaz elittebb fajta már.
2013. jan. 31. 19:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!