Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mivel tudnám megvigasztalni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel tudnám megvigasztalni magam?

Figyelt kérdés

Közhelyeket légyszives mellőzzétek. Köszi!

Az a lényeg, hogy egy huszonéves pasi vagyok, de nem találom meg a párom. Részben azért, mert a koromnál érettebb vagyok. Részben azért, mert a korombéli lányok a jóképű és macsó pasikra buknak.

Mire gondoljak, amikor úgy érzem, hogy nincs kiút a magányból?

2013. jan. 31. 18:50
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Mert ha férfi lennék, ez a gondolkodás mire utalna??? XD. Az pedig, hogy lelkileg fejlett vagyok e vagy sem, azt csak az égiek tudhatják. Nem keresgélek, mert abból csak gond származott, ha én kezdeményeztem... Most már csak sodródom az árral. Ha kimozdulok, utazok, sétálgatok az utcán, titkon reménykedek abban, hogy belebotlok a szerelembe. Elég sokszor lejátszódott az agyamban, hogy milyen lehetne az első találkozás. Viszont, ahogy ismerem magam, kizárt, hogy „szerelem első látásra” történjen a dolog. S bár ilyenkor, amint haza érek, elkönyvelem, hogy ez megint nem az a nap volt, legbelül még talán örülök is neki. Hát nem szörnyű? Itt látszik, hogy a félelem mennyire meggátolhatja az embereket abban, hogy boldogok legyenek. Viszont segít is, hiszen emlékeztet minket a múltban elkövetett hibáinkra, hogy többé ne essünk bele ugyanabba a csapdába (persze van úgy, hogy mégis ott köt ki az ember). A kapcsolatfüggőségről is megvan a véleményem, bár nem hinném, hogy ez csak a nőkre jellemző. Inkább egyénfüggő :).
2013. febr. 1. 14:05
 22/24 anonim ***** válasza:

Semmivel. Max keresel egy hobbit, sportot, melót, bármit ami lefoglal mind testileg és lelkileg és akkor nem lesz ilyenen időd agyalni.

Én is hasonló cipőben járok, de én tudom magamról hogy azért nincs senkim mert k*rva magasra tettem a mércét. Inkább maradok örökre egyedül, minthogy még 1x belemenjek egy erőltetett sz@r kapcsolatba, ahol nincsenek viszonzott érzések.

Ez van, ezt osztotta az élet, valaki milliomos családba születik, valaki meg afrikába az éhezők közé. Nem lehet változtatni ezen.

2013. febr. 5. 14:34
 23/24 anonim ***** válasza:
19-es nagyon jól írta a magány tényleg hasznos tud lenni, sokkal jobban megismered magad ez idő alatt, kitisztul a fejed, hogy mit is szeretnél csinálni, mik érdekelnek, milyen kapcsolatot keresel stb. Nekem sincs már egy ideje barátnőm, ezalatt képeztem magam és elfoglaltam magam olyan dolgokkal, amik érdekelnek. Egyébként szerintem szinte biztos, hogy rossz helyen keresgélsz. Tudom, mert estem már bele én is ebbe a hibába, de hamar rájöttem, hogy zsákutca és váltottam. De a legjobb, ha nem görcsölsz rá erre az egészre, sőt ne is akard, hogy legyen barátnőd és akkor egyből lesz!
2013. febr. 5. 14:54
 24/24 A kérdező kommentje:
Az utolsó előttivel egyet értek. Ha a magány alatt képezem magam esélytelen hogy kapcsolatom legyen, hiszen nekem is mint minden normális embernek, olyan elvárásaim vannak, amit nyújtani tudok. És sok lány sajnos már most nem tudja mindazt letenni az asztalra amit én.
2013. febr. 5. 16:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!