Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel tudnám megvigasztalni magam?
Közhelyeket légyszives mellőzzétek. Köszi!
Az a lényeg, hogy egy huszonéves pasi vagyok, de nem találom meg a párom. Részben azért, mert a koromnál érettebb vagyok. Részben azért, mert a korombéli lányok a jóképű és macsó pasikra buknak.
Mire gondoljak, amikor úgy érzem, hogy nincs kiút a magányból?
Semmivel. Max keresel egy hobbit, sportot, melót, bármit ami lefoglal mind testileg és lelkileg és akkor nem lesz ilyenen időd agyalni.
Én is hasonló cipőben járok, de én tudom magamról hogy azért nincs senkim mert k*rva magasra tettem a mércét. Inkább maradok örökre egyedül, minthogy még 1x belemenjek egy erőltetett sz@r kapcsolatba, ahol nincsenek viszonzott érzések.
Ez van, ezt osztotta az élet, valaki milliomos családba születik, valaki meg afrikába az éhezők közé. Nem lehet változtatni ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!