Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel tudnám megvigasztalni magam?
Közhelyeket légyszives mellőzzétek. Köszi!
Az a lényeg, hogy egy huszonéves pasi vagyok, de nem találom meg a párom. Részben azért, mert a koromnál érettebb vagyok. Részben azért, mert a korombéli lányok a jóképű és macsó pasikra buknak.
Mire gondoljak, amikor úgy érzem, hogy nincs kiút a magányból?
9: nem feltétlen. Abban is van tapasztalatom. A fuldokláshoz tudnám hasonlítani: néha nagyon rossz, de néha jó!
Viszont a magány az olyan mint egy mocsár, folyamatosan csak húz lefelé.
És kérném a válaszolókat, hogy 23 éves kor felett válaszoljanak légyszives.
Értelmes csevegést szeretnék, felnőtt emberekkel.
Kedves krédező:
nem az életkortól függ, hogy mennyire értelems a besézlgető parntered. Találkoztam már értelmes 14 évessel is és találkoztam már 25+ os retardáltal is.
A besézlgetés minösége attól függ, hogy mennyire tudjátok egymás közt kezelni a lehettséges nézeteltéréseket. :)
Ez igaz.
Csak valamit akartam írni, amivel ki lehet szűrni az éretlenebb beszélgető partnereket!
7-es: miért hiszed azt, hogy mindenkinek meg van a párja?
Van egy 40hez közeli ismerősöm. Megküzd a társkereséssel... és hosszú igazi párkapcsolatot nem igazán talál.
ráadásul demográfiai adatok, hogy 40 éves korig több férfi van, mint nő. ergo ha simán párosítanánk az embereket, sok férfi pár nélkül maradna.
másfelől szociológia: most dívik a szinte hétről hétre frissülő divat, a külsőségek, a felszínesség. És sok nő nem tud a felszín mögé nézni.
Úgy értem, hogy ha nem címlapfiú az illető szóba sem állnak vele.
Úgyhogy a zsák a foltját sem helytálló hasonlat, mert a szövetfolt selyemzsákot szeretne befoltozni :P
7es: Te nő vagy? Csak azért, mert ha igen, akkor nagyon különlegesen gondolkozol! Másfelől szerintem lelkileg is fejlett lehetsz.
(azt tapasztalom, hogy sok nő, sajnos kapcsolatfüggő)
Te milyen helyen keresel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!