Mit csináljak, ha a férjem felnőtt gyerekei féltékenyek a 2 éves kislányomra?
Már csak az a kérdés, hogy miért teszel fel kérdést,ha 'nincs időd' elolvasni a válaszokat?
Persze a facebookon jövő likeok csekkolására van idő,tipikus anyuka, aki napi 10 képet rak fel a gyerekéről. Aztán mikor jönnek a tanácsok,akkor meg homokba dugja a fejét.
Kedves Kérdező!
Ugyan a lényeget még mindig nem árultad el, hogy él-e még a férjed gyerekeinek anyja, de a válaszaid alapján kb. 90%-ban biztos vagyok benne, hogy igen.
Ebben az esetben, ha az édesanyjuk még él, akkor nincs szükség mostohaanyára, tehát az édesapjuk mellett más nőnek nincs helye! (Neked sincs, másnak sincs!) És természetesen ugyanez vonatkozik az édesanya új férjére vagy élettársára is, ha van. Egyik szülő mellett sincs helye másnak, ameddig a másik él! Egyszerűen azért, mert nincs kit pótolni, tehát nem kell pótszülő a családba. Neked ott nincs helyed, szereped, feladatod. Tehát hiába mentél hozzá az apjukhoz, te nem vagy családtag, nincs jogod az apjukkal lenni, és főleg nem volt jogod gyereket szülni neki! Még akkor sem, ha nem te voltál a válóok. (Amúgy törvényben büntetném, ha valaki válóok.) Tehát a férjed gyerekeinek hozzáállása teljesen jogos és természetes, mert te is felesleges vagy, és ezért a kislányod is az.
#94, jézus...Te valami elvakult hívő vagy?
Eszem ágában sincs a kérdezőt védeni, rosszindulatú kakikeverőnek tartom, de te sem vagy komplett!
Mégis miért kéne egy nőnek/férfinak egész hátravelő életére cölibátust fogadni csak azért, mert az első házassága zátonyra futott? Nem tudhatod, mik voltak a problémák, hogyam próbálták megoldani stb, miért ítélkezel? Ki vagy te, valami igazmondó János? Egyébként meg az új házastárs nem lesz automatikusan, minden esetben “pótlék” mèg az édes szülő halála esetén sem. Nem tudom, honnan veszel ilyeneket.
Azt nem is minősítem inkább, hogy egy 2 éves kicsi gyereket egyszerűen “feleslegesnek” titulálsz. Mégis hogyan tehet ő arról, hogy kik a szülei, milyen helyzetbe született bele?
Én nem tudom megérteni az ilyen idióta nőket.
Ha nem akarod vagy nem bírod elfogadni, hogy a párodnak vannak már gyerekei (akiktől értelemszerűen nem tud elválni úgy, mint a volt feleségétől), akkor miért jössz össze egy olyan pasival, akinek gyereke van?
Szerintem meg le is zárhatjuk a kérdést. Több oldalnyi neked nem tetsző vűlasz után most megpróbálsz hozzákölteni valami kitalált hülyeséget a történethez, hogy ez hátha megfordítja az egészet.
Ordít az írásodból, hogy gyűlölöd ezt a 2 nagyobb gyereket, és nem akarod, hogy a párod foglalkozzon velük.
De gondold már meg b@ szki: Te mit szólnál vagy mit éreznél, ha te váltál volna el, és azt látnád, hogy az új hisztis p.csácska azt akarja minden áron burkolva elérni, hogy az apuka le se sz@rja a 2 nagyobbik gyerekét?
Sajnálom a te 2 éves kislányodat, hogy ilyen sz@rkeverő, mérgező anyja van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!