Mit csináljak, ha a férjem felnőtt gyerekei féltékenyek a 2 éves kislányomra?
Nem lájkolják? A cudarmindenitt!
Nőljünk már ki ebből a like betegségből..most komolyan. Ez annyira nevetséges már bocs.
Nézd valószínűleg egyrészt a korkülönbség is közre játszik, másfelől meg a puszta tény, hogy a közös gyereketekre több ideje jut férjednek mint rájuk jutott bármikor. Harmadrészt Ti most egy család vagytok, ők meg csak csonka család. Keveset látják ergo 0 kötődésük.
De szimplán az is lehet, hogy téged nem kedvelnek.
Nem likeolják? megérzés? ISTENEM.
Miért kéne minden fránya képet likeolniuk? Nem lehet, hogy esetleg téged nem bírnak és a kislánnyal semmi bajuk.
Nekem is van egy 4 éves féltesóm és a kisfiút imádom, de apám új nőjét nem. Én sem likeolok semmit, bocs, de ez van. Nem is jópofizok nagyon az anyuka előtt.
21/lány
Ez egy sokkal bonyolultabb kérdés annál a 7 sornál, ami a gyakorikérdésekbe idefért. Több kérdést felvet. Biztos-e, hogy tényleg nem szeretik a gyereketeket, mert az, hogy te úgy érzed, az nem jelent semmit a tényekre nézve. Hogy két felnőtt egy teljesen más kategóriába eső kétéves gyerekre legyen féltékeny, ez azért meglehetősen valószerűtlen. Könnyen lehet, hogy valójában te vagy féltékeny őrájuk, és ez az "ő szájukba adod", ezt hívja pszichológia projekciónak. A pofákat vágást lehet, hogy csak te látod beléjük, hát mit zavarna felnőtt embert, hogy a féltestvére kap egy párezer forintos ajándékot. A mérgező légkört ezzel nem lehet egy napon említeni, az gyerekbántalmazást jelent. A kicsi hogy szereti a nagyokat. A gyerekek ösztönös lények, nyugodtan hagyatkozhatsz rá, nem téved.
Milyen a kapcsolatod a férjeddel? Lehet, hogy te ezt érzed bizonytalannak, és ezért akarod kitaszítani a nagyobb gyerekeit. A korkülönbség mindenesetre köztetek minimum 10 év, inkább több, ha neki felnőtt gyerekei vannak, neked meg kétéves. Ez nem garancia a jó házasságra, már csak korotoknál fogva is tök más emberek vagytok. Nem kéne együtt nyaralnotok, ha te ezt ennyire nehezen viseled.
Keress egy pszichológust, akivel az érzéseidet átbeszéled, legalább saját magadat ne ámítsd.
Én sem lájkolok soha semmilyen "édibédi" kisgyereket mert nem szeretem őket. Hányingert kapok ha valaki a kisgyerekét pakolja fel fészbukra.
Egyébként nekik alig van közük a gyerekhez. Csak féltestvérek. Ráadásul ott van a nagy korkülönbség is.
Tipikus hisztis anyuka vagy, akinek a gyerek körül forog az élete, és elvárja hogy mindenki az ő gyerekét csodálja.
És ha sz.rnak a gyerek fejére akkor mi van? Nem laknak veletek.
Tkp. semmi érdemit nem tudtál felróni nekik.
Nem like-olják, pofákat vágnak, érzed, hogy utálják.
Ezek belemagyarázások.
Mit csinálj?
Viselkedj velük udvariasan, mint ahogyan férjed gyerekeivel egyébként is illik.
Ha konkrétan bunkók, azt nem kell lenyelni, de amiket leírtál, ez nem utal erre.
De honnan veszed, hogy ők megjátszák magukat? Talán szépen bánnak vele? Az miért lenne megjátszás? Mellesleg nem érezhetik ugyanazt a kislány iránt mint te, hisz nekik csak tetsvérük, FÉLtestvérük. Biztos, hogy nem utálják, akkor nem így viselkednének.
Te meg majd meglátod, hogy te sem fogod észrevenni a tied "hibáit", bár az nem tudom, hogy miért hiba, ha nem nyalják ki a gyereked seggét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!