Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szomszéd szólt apukámnak,...

A szomszéd szólt apukámnak, hogy hangosan szexelünk, nagyon gáz?

Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok, és apukámmal élek még. Ő gyakran éjszakás, ilyenkor nem fogtuk vissza magunkat a párommal, de nem gondoltam volna, hogy ez a szomszédba áthallatszik. De most panaszkodott a szomszéd, méghozzá apukámnak, hogy nagyon hangosan szexelünk. Ma reggel mondta nekem apu, hogy a szomszédok panaszkodtak, legyünk halkabbak a párommal... nagyon kellemetlen volt, még mindig ég a pofám, ha rá gondolok. Ti jártatok már így? Nagyon ciki? Hogy tudnám elfelejteni? Szexelni se merek azóta...
2019. júl. 21. 18:47
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
36%
Én pár éve halottak nappal hogy az egyik szomszéd szexelt nappal lakótelepen lakom nem szóltunk neki jót nevetünk magunkban aztán abbahagyták idővel.
2019. júl. 22. 14:30
 42/46 anonim ***** válasza:
78%
Nagyon gáz vagy, nem kell ordítva nyögni ahhoz, hogy élvezni tudjad.
2019. júl. 22. 16:49
 43/46 anonim ***** válasza:
20%
Szerintem meg nem gáz. Egészségetekre. Az ilyen szomszéd a gáz. Biztos irigy, mert neki nem jut ki ilyen jó szexből, ezért aztán dögöljön meg a szomszéd lova is. Tegyél rá nagy ívben és kiabáld hangosan hogy hallja, hogy "na a szomszédnak biztos nem jut ilyen úgyhogy tutira irigy lesz megint" vagy valami hasonlót.
2019. júl. 23. 15:05
 44/46 Argloss ***** válasza:
84%

Mondjuk szomszéd megy 6.00-ra munkába, akkor egész biztosan irigységből lesz mérges, ha éjjel valaki hangosan szexel a hét minden egyes napján, amikor apuka éjszakás. Én is irigy lennék a szomszédra, ha éjfél felé elkezdene füvet vágni, vagy felújítani a konyhát. Vagy az más? Nem voltak tekintettel másokra, megkapták a visszajelzést.

Szerintem azt is kár kiemelni, hogy 19 éves a kérdező. Helytől és szomszédoktól függően nem biztos, hogy azt tudja mindenki. (Apával él, ráér minden éjjel.. következtetés -> jobb esetben középiskolás)

2019. júl. 23. 15:19
 45/46 anonim ***** válasza:
96%

Vicces-kínos szitu 😃

De hát a szex az egy normális természetes dolog, szóval szégyellni nem szabad semmiképp sem.

Tehát nem kell elfelejteni, hanem halkabban kell dugni! Ez lenne a kérés 😃

2019. júl. 24. 05:02
 46/46 anonim ***** válasza:
96%

Jó, ha valakinek okés a nemi élete, de gondolni kell arra is, hogy van, aki pihenne, és hogy gyerekek is lehetnek a házban... szóval nem árt, ha néha felteszed a hangtompítót, nem biztos, hogy aki mondjuk aludni akar, az arra kíváncsi, hogy Téged du.gnak mint a lopott biciklit, a kisgyerekekről nem is beszélve.

Mi elég régi, vékony falú társasházban élünk a párommal, ahol még a szomszéd pasi böfögését és f.ingását is meghalljuk esténként. :D Nekünk természetes, hogy nem csináljuk hangosan, mert ha egy szellentés vagy böffentés áthallatszik, az én nyögésem simán. :D

De van egy párocska a házban, akik ha épp nem leordítják egymást, akkor hangosan örömködnek. Egyszer, úgy éjféltájban a csaj úgy üvöltött, mint akit ölnek, felkiabáltam: "Ez az Béla, adj neki!!!" - egyből visszavettek. :D :D :D

2019. aug. 1. 12:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!