A szomszéd szólt apukámnak, hogy hangosan szexelünk,
nagyon gáz?
Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok, és apukámmal élek még. Ő gyakran éjszakás, ilyenkor nem fogtuk vissza magunkat a párommal, de nem gondoltam volna, hogy ez a szomszédba áthallatszik. De most panaszkodott a szomszéd, méghozzá apukámnak, hogy nagyon hangosan szexelünk. Ma reggel mondta nekem apu, hogy a szomszédok panaszkodtak, legyünk halkabbak a párommal... nagyon kellemetlen volt, még mindig ég a pofám, ha rá gondolok. Ti jártatok már így? Nagyon ciki? Hogy tudnám elfelejteni? Szexelni se merek azóta...
A szomszéd neked kellett volna, hogy szóljon, de igen, ciki. Bár apád nyilván tudta, hogy nem vagy már szűz.
2019. júl. 21. 19:00
2/46 anonim válasza:
Kellemetlen az biztos, de ne vedd annyira komolyan. Innentől majd visszafogjátok magatokat és egy pár napon belül mindenki elfelejti. Szexeljetek csak nyugodtan, már mindegy. Azért a szomszédotok elég nagy csótány, hogy nem neked jelezte, hanem rohant apádhoz.
2019. júl. 21. 19:02
3/46 anonim válasza:
Sosem értettem ezt a hangosan szexelés dolgot...
Szerintem k r va gáz
2019. júl. 21. 19:09
4/46 anonim válasza:
3-as
Az a te bajod, ha még senki nem hozta ki belőled.
2019. júl. 21. 19:11
5/46 anonim válasza:
Hát amúgy a hangos szexnek értelmét én sem tudom. Panelban egyszer hajnalban arra keltem, hogy visít valami. Azt hittem disznót vágnak, erre kiderült, hogy szomszéd csaj "szeretkezik".... jó ég...
2019. júl. 21. 19:12
6/46 anonim válasza:
Én apád helyett beintettem volna a szomszédnak, neked meg legfeljebb annyit mondtam volna, hogy egészségetekre.
Na jó, nyilván nem kell végigüvölteni az aktust, de a szomszéd is tudhatná (feltéve ha nem apáca), hogy az élet bizonyos dolgai bizony zajjal járnak. Főleg a vége felé. Egyébként meg meg kell kérni a szomszédot, hogy hagyja abba a kukkolást (fület a falra tapasztani is az), mert nem szép dolog.
2019. júl. 21. 19:15
7/46 Argloss válasza:
Szóval eszedbe se jutott, hogy éjszaka amikor a legcsendesebb a világ esetleg kihallatszik, ha hangosan csináljátok? Legalább bérház és nyitott ablaknál?
19:02 - Én nem csodálom, hogy a szomszéd nem a "gyereket" kereste fel ezzel, akinek eszébe se jut a környezete. Az biztos érdekes lenne, ha egy idősebb férfi ezzel szólítaná le a szomszéd lányt, akit csak látásból ismer.
2019. júl. 21. 19:17
8/46 anonim válasza:
Igen, gáz. A szomszéd meg elég paraszt volt, hogy egy intim témát nem kezelt diszkréten.
2019. júl. 21. 19:19
9/46 anonim válasza:
8-as vagyok.
Folyt kov.
Téged kellett volna az ajtóhoz hívnia, nem az apádat.
2019. júl. 21. 19:19
10/46 anonim válasza:
Ha a szomszed ilyen bator, miert nem a hangoskodas pillanataban tolta oda a kepet? Ugyis ebren voltatok, szoval ...
Ne torodj vele, irigy, hogy jol ereztetek magatokat ;)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!