A szomszéd szólt apukámnak, hogy hangosan szexelünk,
nagyon gáz?
Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok, és apukámmal élek még. Ő gyakran éjszakás, ilyenkor nem fogtuk vissza magunkat a párommal, de nem gondoltam volna, hogy ez a szomszédba áthallatszik. De most panaszkodott a szomszéd, méghozzá apukámnak, hogy nagyon hangosan szexelünk. Ma reggel mondta nekem apu, hogy a szomszédok panaszkodtak, legyünk halkabbak a párommal... nagyon kellemetlen volt, még mindig ég a pofám, ha rá gondolok. Ti jártatok már így? Nagyon ciki? Hogy tudnám elfelejteni? Szexelni se merek azóta...
#7 Igaz, én magam még nem voltam ilyen helyzetben, de én a "gyereknek" szólnék, mivel már nem gyerek. Én csodálkozom miért nem neki szólt. Idősebb felnőttek között is van aki jobban elengedi magát. A szomszéd csak azért az apának szólt, mert meg akarta alázni a kérdezőt, ezen nincs mit magyarázni.
2019. júl. 21. 19:23
12/46 anonim válasza:
Attól, hogy isteni a szex, orgazmus netovábbja van, még nem kell ordítva szexelni. Igen, áthallani, és irtó gáz. Mi is átkopogtunk a szomszédhoz, megkérdeztük tőle, hogy megkínozták? Nyúzzák a bőrt ? hívjunk rendőrt? mert úgy visít szex közben, hogy a a tévét nem hallani tőle. Kínos volt a csajnak. De volt olyan amikor annyira hangosan sikított a nő szex közben, hogy mi ha akartuk ha nem végig hallottuk, és a végén már kiparodizáltuk őket. Amikor befejezték, az előre felvett tapsvihart nyomtuk át nekik teljes kakaóval.
Tényleg nem értem miért kell hangosan szexelni. Pedig imádok szexelni, nincs is gondom vele..
2019. júl. 21. 19:23
13/46 anonim válasza:
Emberként kell viselkedni, társadalomban élünk, rohadt szar minden áthallás, ez meg különösen zavaró. Szó nincs "irigységről", mit azt egy tahó megjegyezte. A nagy ordibálás sikoltozás egyébként 'színlelni boldog szeretőt' kategória,színjáték.
2019. júl. 21. 19:43
14/46 anonim válasza:
Meg kell tanulni alkalmazkodni, uralkodni magunkon.En is tudnék ordibálni, de a privát életemet nem teregetem ki a szomszédnak.
Meg azt mondják,akik nagyon hangosan sexelnek,néha még rá is játszanak.
2019. júl. 21. 19:47
15/46 anonim válasza:
Elég idióta a szomszed lehet ezt normálisabb módon is szóvá tennie s nem apukádnak ...
De legközelebb ha o hangos akar Für farag te is szólj érte....
2019. júl. 21. 19:53
16/46 anonim válasza:
Az, hogy Te szexelsz, nem tartozik a szomszédra. De ha fingurásztok is közben, az még nagyobb gáz? :D
2019. júl. 21. 19:59
17/46 anonim válasza:
Ami engem illet, én mindig gondolok arra, hogy ne zavarjak másokat, mert mások is léteznek. Néha előfordul, hogy valaki nem gondol erre, hát emberek vagyunk, csak alapból nem kéne ilyennek lenni senkinek. De valakik alapból ilyenek, ez más kérdés.
A szomszédnak amúgy joga van a nyugalomhoz és annak szól, akinek akar, ha olyan van nálatok, ami zavarja.
2019. júl. 21. 20:13
18/46 anonim válasza:
"Ma reggel mondta apu". "Szexelni se merek azóta". Te szegény! Hogy bírtad ki ezt a 10 órát?
2019. júl. 21. 20:23
19/46 anonim válasza:
Ma reggel óta nem mersz szexelni? Durva. Hogy bírod?
2019. júl. 21. 20:24
20/46 anonim válasza:
Ugyanmár, nem kell mellre szívni. Sem a szomszédokat, sem az irigykedő válaszolókat. Senki fülében nem lesz semmi baja egy kis nyögéstől. Százszor inkább ez, mint a gyereksírás.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!