Anya nem engedi, hogy szóljak a felettünk lakónak, amiért az nagyon hangos. Szólnátok így is?
Egy 91 éves öregasszony lakik felettünk, aki egész nap bömbölteti a tv-t. Reggel 8-tól éjjel 1-ig.
Eleinte még toleráns voltam, de már majdnem egy éve lakunk itt és kezdek megőrülni. Szó szerint értem, amit felettem a tv-ben mondanak. Nem tudokr endesen aludni, tanulni...
Anya szerinte illetlenség szólni, mert a néninek lehet, ez az egyetlen szórakozása. Emiatt kicsit bűntudatom van,ezért nem szóltam még fel. :/
Még simán élhet 10-15 évet is. Meg amúgysem kívánom a halálát, csak azt, hogy kussoljon el a nyamvadt tv-je....
Egész nap hallom a Fidesz-propaganda reklámokat, meg a Muzsika tv-t.. Úristen.
én tuti szólnek, meg evekig élhet, addig hallgatod?
csak szépen kell szólni, h hallkítsa le .
Könnyen lehet, hogy nagyothall már, ezért bömbölteti a tv-t. Nagymamám is hasonló. Vettünk neki fejhallgatót, ami a tv-hez kapcsolódik, azóta megoldódott a probléma.
Persze te nem vehetsz a szomszéd néninek, de ha esetleg nem egyedül él, hanem vannak családtagjai is, nekik udvariasan szóba hozhatod talán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!