Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Srácok, férfiak! Mit szólnátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, férfiak! Mit szólnátok, ha az utcán szembejövők vagy a mögöttetek jövők hangos megjegyzést tennének a rövidnadrágos lábaitokra?

Figyelt kérdés

2016. jún. 12. 18:19
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
leszarnám..? eddig sem érdekelt mások véleménye :D
2016. jún. 12. 18:20
 2/16 RRR ***** válasza:

ki a fene törődik ilyennel??

engem vagy 3-4 ember véleménye érdekel csak, másoké nem

2016. jún. 12. 18:22
 3/16 anonim ***** válasza:

Honnan kéne tudni, h pont énrám értik?

Ha elmennek ketten mellettem és az egyik azt mondja, "hülye", azt sem rám mondja nyilván. Vagy ha mégis, így járt, mert nem gondoltam.

2016. jún. 12. 18:23
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem hordok olyan rövid nadrágokat, mint mondjuk a szegedi p*csa ember, szóval nem teljesen érteném a megjegyzést.

Viszont arra már kaptam megjegyzést, hogy milyen qva szőrös a lábam és miért nem szőrtelenítem. Azóta se csináltam vele semmit.

2016. jún. 12. 18:27
 5/16 anonim ***** válasza:
64%
Tesókám há mi kéne dikk? Tetszenek a lábaim he? Mert nekem montad, ugye, haver? Na mi van? Mondgyad má, mim tetszik még? Egyébként faja karórád van he, nem akarod nekem adni? Mé nem? Most elvegyem vagy mit szeretnél?
2016. jún. 12. 18:30
 6/16 anonim ***** válasza:

Ha jó megjegyzést akkor odadugnám hogy simogasd meg :D

Ha rosszat akkor nem törődnék vele :D

2016. jún. 12. 18:51
 7/16 A kérdező kommentje:

Mert nekem beszóltak fiatal, szolibarna srácok és ezt mondták:

- Nézd már, ilyen fehér lábakkal rövidnadrágban! Nincs önkritikája ennek a csávónak! No meg pocakkal felvenni rövidnadrágot! Micsoda lúzer! -

Az ilyenekre mit lehet mondani?

2016. jún. 12. 19:43
 8/16 anonim ***** válasza:
67%

Ha téged ez megbánt (és időd és kedved engedi), kezdd el követni őket úgy, hogy egyértelmű legyen a dolog (1-2 méter távolságot tarts legfeljebb). Ha visszafordulnak és megkérnek, hogy ne kövesd őket, állj meg előttük és csak nézd őket egy szó nélkül, pókerarccal. Aztán amikor elindulnak, indulj utánuk nyomban. Érdemes legalább egy óráig csinálni ezt, aztán ha látod, hogy kezdenek frusztráltak lenni és ezt élvezed, akkor csináld addig, amíg bocsánatot nem kérnek, vagy amíg meg nem támadnak. Bármelyik eset is következik be, le fogod tudni vezetni az általuk keltett feszültséget, ráadásul a forráson, ez pedig sokkal egészségesebb, mint mást villámhárítónak használni vagy elfojtani a dühöt.

Fontos része ennek a passzív agresszív magatartásnak, hogy csak publikus helyekre kövesd őket, csak nappal, valamint ne korlátozd a mozgásterüket. Vagyis lényegében hogy ne sérts se szabályokat, se törvényt.

2016. jún. 12. 20:03
 9/16 anonim ***** válasza:
Utolsó, ez jó tanács, de inkább csak harcművészeknek. A legtöbb ember félne ilyen helyzetben szerintem, hogy megtámadják, főleg ha többen vannak. Ha ők nyernek a verekedésben, akkor is levezetődik a feszültség szerinted? Nem lesz még frusztráltabb az illető, ha a beszólás után még meg is verik?
2016. jún. 12. 20:23
 10/16 anonim ***** válasza:
Szerintem megalázkodni hosszú távon lélekemésztőbb, mint kiállni magadért
2016. jún. 12. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!