Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Srácok, férfiak! Mit szólnátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, férfiak! Mit szólnátok, ha az utcán szembejövők vagy a mögöttetek jövők hangos megjegyzést tennének a rövidnadrágos lábaitokra?

Figyelt kérdés

2016. jún. 12. 18:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ez igaz ! De jobb érzés, ha kiálltál magadért, de megvertek, mintha nem, de épségben maradsz?
2016. jún. 12. 21:00
 12/16 anonim ***** válasza:

"Az ilyenekre mit lehet mondani?"

Jellemzően beszűkült látókörű, buta, primitív emberek szoktak külső alapján véleményt nyilvánítani másokról.

Nem tudom hány éves vagy, de idővel rá fogsz jönni, hogy érdemes szelektálni, hogy milyen emberek véleményére adsz. Normális ember elsőként azon az értelmi színvonalon húzza meg a határt, ahol már ilyesmi nem fordul elő.

2016. jún. 12. 23:24
 13/16 anonim ***** válasza:
Nekem anno beszóltak, hogy milyen vékony lábam van, én az ilyet nehezen viselem. Oda mentem a gyerekhez, és eltörtem a csuklóját. A másik csak hebeget. Próbáltak még emberkedni, de utána elmentek. Később beláttam, h ez ösztönzőleg hatott rám, h kezdjek el sportolni. 27/f
2016. jún. 18. 16:12
 14/16 A kérdező kommentje:
És most már nem vékonyak a lábaid?
2016. jún. 18. 16:25
 15/16 anonim ***** válasza:
Most már átlagos. Az ilyen dolgokat ne vegye a szívére senki, mert semmi értelme. Tenni kell ellene. Barmok mindig lesznek..
2016. jún. 18. 16:41
 16/16 A kérdező kommentje:
Totál igazad van. Nagyon jól fogod fel ezt a dolgot.
2016. jún. 18. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!