Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anya nem engedi, hogy szóljak...

Anya nem engedi, hogy szóljak a felettünk lakónak, amiért az nagyon hangos. Szólnátok így is?

Figyelt kérdés

Egy 91 éves öregasszony lakik felettünk, aki egész nap bömbölteti a tv-t. Reggel 8-tól éjjel 1-ig.

Eleinte még toleráns voltam, de már majdnem egy éve lakunk itt és kezdek megőrülni. Szó szerint értem, amit felettem a tv-ben mondanak. Nem tudokr endesen aludni, tanulni...

Anya szerinte illetlenség szólni, mert a néninek lehet, ez az egyetlen szórakozása. Emiatt kicsit bűntudatom van,ezért nem szóltam még fel. :/

2017. febr. 7. 20:53
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
96%
21, akkor írjátok le nagybetűkkel egy lapra és nézegesse azt! Hihetetlen hogy ennyire belenyugvóak vagytok.
2017. febr. 8. 10:09
 22/28 anonim ***** válasza:
7%
21-es vagyok. Sokat van a néni otthonban. Jóformán csak nyáron (nem minden nap) van ez a probléma. Engem nem zavar, talán azért sem, mert nagyszüleimnél volt ilyen betegség. Írhattál volna nekik...(nem figyeli, kidobja)
2017. febr. 8. 10:46
 23/28 anonim ***** válasza:
55%
Este 10 után már csendháborításnak számít!
2017. febr. 8. 14:55
 24/28 anonim ***** válasza:
7%
Nála nincsen olyan, hogy csendháborítás, hiszen úgysem hall semmit!!
2017. febr. 8. 15:16
 25/28 anonim ***** válasza:

Ha nem sokat változik a helyzet, miután szóltál, sajnos csak egy lehetőséged marad, az, hogy füldugót használsz... :(

Nálunk is van egy ilyen probléma, a mellettünk lévő szobában. Olyan vékony a fal, mintha velünk élne...és egész éjszaka (nem túlzok) ordítva köhög, esélyem sem volt aludni 2 napig. Nyilván nem mondhatom meg neki, hogy hol tartózkodjon a saját lakásában, esélytelen a dolog. Úgyhogy átköltöztünk a nappaliba, de egyszer jó lenne majd nyugodtan használni a hálószobát, mert mégiscsak ezért vettünk két szobás lakást...úgyhogy akkor én is füldugóval aludtam, nem volt más megoldás. Most meg karácsony óta kacagó gerléket tart, na azok is egész éjjel nyomják, meg nappal is...

2017. febr. 8. 16:24
 26/28 anonim ***** válasza:

Szerintem menj fel szólni udvariasan, mondd el,hogy nagyon felhallatszik hozzátok a tévé, ráadásul éjszaka, nem tudtok tőle aludni.

Ha nem érti,akkor valahogy a családjával kéne beszélni(csak vannak gyerekei vagy unokák),hogy vegyenek neki egy fülhallgatót vagy valahogy beszéljenek vele.

Nyilván én sem hívnám rá a rendőrt egy ilyen idős asszonyra, de nem is kell eltűrnötök,próbáljatok megoldást találni.

2017. febr. 9. 09:08
 27/28 tatagami válasza:

Ha többszöri kérésre sem reagál akkor a rendőrségi feljelentés marad. Ehhez előbb érdemes átnézni a házirendet, hogy a társasházban meddig, milyen hangerővel stb. lehet zajt kelteni.

Ezt találtam a jogi lehetőségekről, ha a szomszéddal nem tudjátok békésen rendezni:

[link]

Azt írtad lehalkította, azóta is halkabban megy a tv vagy visszavette?

2017. febr. 11. 19:13
 28/28 anonim ***** válasza:
Ha végkép nem megy a dolog,szólni kell a rokonainak,h vegyenek neki egy vezeték nélküli fejhallgatót! :D Habár fadobozos videoton tv-n van jack bemenet?
2017. febr. 11. 23:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!