Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan mondjam el a szüleimnek...

Hogyan mondjam el a szüleimnek, hogy biszex vagyok?

Figyelt kérdés

Igazából eddig még csak a legközelebbi barátaimnak mondtam ezt el, és ők teljesen jól fogadták.

Viszont a szüleim és a bátyám nagyon homofóbok, és biztos vagyok benne, hogy kiakadnának. A nővérem jobban fogadná szerintem, de neki is félek elmondani.

Talán hülyeség, de valamelyik nap megkérdeztem anyát, hogy megnézzük-e a "Love, Simon"-t, hogy ezzel célozgassak kicsit, és amikor megkérdezte, hogy miről szól, én mondtam, hogy egy 17 éves meleg srácról. Azt válaszolta, hogy "akkor biztos nem" és undorodva elhúzta a száját. Mit ne mondjak, nagyon rosszul esett...

Régebben úgy gondoltam, hogy majd nem mondom el nekik, viszont az egyik barátnőm mondta, hogy ha találok magamnak egy lányt, akkor úgysem fogom tudni titokban tartani. És igaza van, szóval azóta azon gondolkozom, hogyan mondjam el nekik.

A legkézenfekvőbb persze az lenne, hogy eléjük állok, és kimondom, de nincs hozzá bátorságom. Illetve anyám biztos, hogy pszichológushoz rángatna (volt már rá példa).

Bocsánat, ha hosszú lett, nagyon régóta küzdök ezzel a problémával, és segítségre lenne szükségem.

Kérem, akiknek problémájuk van a heteroszexualitáson kívül eső bármely más szexualitással, az ne hagyjon itt megosztó válaszokat, köszönöm!

Akik tudnak esetleg segíteni, azoknak nagyon szépen megköszönöm!:)

16/L

2019. júl. 9. 23:13
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
16 évesen minek akarsz párkapcsolatot? Engedd el.
2019. júl. 10. 19:12
 42/47 anonim ***** válasza:
46%

30as

Én a te fa sz ságodra reagáltam, amit ugye töröltek. Ebben azt írtad le, hogy amíg a kérdező nem szexelt fiúval, addig honnan tudhatná, hogy nem heteró. Illetve megemlítetted, hogy amúgy te is biszex hajlamú vagy, de te eldöntötted, hogy csak nőkkel szexelsz.

Bárhogy nézem, ez ellentmondás. Hogy jelented azt ki, hogy te heteró vagy, ha nem próbáltad ki férfival? Pont úgy ahogy a kérdező.

2019. júl. 10. 20:23
 43/47 anonim ***** válasza:
50%

Szia!

engem 17 éves koromig egyáltalán nem érdekeltek a fiúk és a szex sem, de akkor kicsit részegen csókolóztam egy lánnyal, aki nagyon tetszett egyébként. Nagyon jó élmény volt, és azt gondoltam, hogy most kiderült, hogy leszbikus vagyok. Egyetem alatt is csak lányokkal jártam, több barátnőm és mégtöbb szexpartnerem is volt közülük, de egy csomó férfi haverom is volt, akik természetesen tudták, hogy leszbikus vagyok.

Aztán az akkori barátnőmmel, akivel már majdnem két éve együtt éltem és nagyon szerettem őt, nagyon csúnyán szétmentünk. Borzasztóan megviselt, és (többek között) az egyik fiú haverom "vállán sírtam ki magam." Akkor voltam 24. Egyszer végigsimított rajtam beszélgetés közben, és véletlenül hozzáért a mellemhez (de semmi szexuális célzat nem volt ebben, csak kedvesség). Engem meg mintha villám csapott volna meg, hosszan a szemébe néztem és megcsókoltam...ő meg visszacsókolt. A végén meg vele vesztettem el a szó szoros értelmében a szüzességemet, mert addig csak lányokkal voltam.

A lényeg az, hogy 2 évre rá összeházasodtunk és már van egy kisbabánk, tervezzük a következőt. Néha gondolkodom azon, hogy vajon biszex vagyok-e, de kb. amióta a férjemmel összejöttünk, nem nagyon izgatnak a lányok. Persze, észreveszem, hogyha egy lány szép, meg szexi, meg is csodálom az alakját, az arcát, stb, de igazából egész máshogy nézek most rájuk mint pl 17-18 éves koromban. Igazából nem izgatnak szexuálisan jelenleg. Hogy ez később változni fog-e, vagy hogy átmentem full heteroba nem tudom, de annyira nem izgat egyébként a dolog.

Szóval akik azt mondják, hogy a szexuális irányultság valakivel vele születik, és nem változik, azok szerintem nem mondanak igazat, erre én vagyok az élő példa. Persze, biztosan vannak olyanok is, akiknél nem változik.

Szóval szerintem ne csinálj nagy ügyet ebből. Éld az életed, aztán majd ez a biszex irányultság megváltozik vagy nem. Úgyis meglátod majd.

2019. júl. 10. 22:54
 44/47 anonim ***** válasza:
Utolsó 69%-os if you know what i mean
2019. júl. 10. 22:56
 45/47 anonim ***** válasza:
24%

22:54

Itt a példa rá -a sok lepontozónak-, hogy ha valaki egyszer jól megdörrent majd, akkor helyére billennek a dolgok a fejedben is.

2019. júl. 11. 12:16
 46/47 anonim ***** válasza:
Ahogy látom nem vmi értelmesek. Miért akarnád elmondani? Az ilyen emberekkel kapcsolatot megszűntetni akarok, nem dolgokat közölni.
2019. júl. 19. 16:38
 47/47 anonim válasza:
Már elég rég volt, és gondoltam megkérdezem hogy végül mi történt? Végül tényleg biszex voltál ha igen akkor hogy mondtad el stb. eléggé kíváncsi vagyok szóval nagyon megköszönném a választ!♥️
2021. júl. 1. 16:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!