Hogy mondjam el a szüleimnek, hogy el szeretnék költözni otthonról?
22 éves vagyok. Dolgozok és van elég megtakarított pénzem is. Jelenleg még a szüleimmel élek, de most tervezem a különköltözést. Találtam olcsón albérletet, egy barátom által, ami mellett még félre is tudok tenni. Márciustól lenne iadó. Viszont amikor feldobtam a szüleimnek régebben illetve mostanában, hogy szeretnék külön költözni hallani sem akartak róla. Hogy mondjam meg nekik, hogy külön szeretnék tőlük élni, mert szükségem van magánéletre és abba, hogy ne szóljanak bele mindenbe?
Azt hiszik, ha elköltözök elveszítenek, de ugyanúgy találkoznék velük és visszajárnék hétvégente. Miért nem értik ezt meg? Én úgy gondolom más szülő örülne, ha a gyermeke önálló szeretne lenni.
Félek, ha erősködök veszekedés lesz belőle és kiakadnak nagyon.
Valaki volt hasonló cipőben?
Csak akkor mondd el, mikor már tied a lakás, apránként vittél oda már cuccot. Így már semmi akadálya, h oda költözz. :)
22n
Kedves apa és anya! Márciustól elköltözöm, de ugyanúgy haza fogok járni, nem veszitetek el és még önáló is leszek.
Aztán márciusban fognia sátorfát és költözni.
Ha tiéd a lakás, kijelented, hogy költözöl, és mész is. Ne hagyd magad zsarolni, felnőtt ember vagy, akinek joga van az önálló élethez.
Hogyan állítanának meg téged? Bezárnak? Ugyan már. Eltartod magad, innentől fogva max. megsértődhetnek rád.
Komolyan!
Írj le 10 okot, hogy miért lenne jobb neked egyedül, albérletben, a családod helyett, és őket támogatni a pénzzel, mintsem egy idegennek fizetni az albiért?
A tiz ok:
NAGÁNÉLET
MAGÁNSZFÉRA
SZABAD MOZGÁS
SZABAD PÁRVÁLASZTÁS
SZABAD ÉLET
SZABAD DÖNTÉS
ÖNÁLLOSÁG
Saját háztartás
Saját időbeosztás
Saját bevétellel nem elszámolás..
FELNŐTTKÉNT ÉLÉS NEM 22'évesen ovisként mehetek e barbizni dolog..
Inkább albi mint mozgás korlátozás vagy 22 évesen könyörögni két 3 év után egy randira v együtt alvásra.. Sokan 30 évesek is konyorognek otthon h elmehessenek munkán kivul egy kávézoba felnőtt dolgozok v simán nyaralni v párt választani és tobbet lehuz a szulo mint az albinál. Én 160 at adtam haza még akkor is mikor már ott se voltam errol ennyit. Menekülj..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!