Hogy mondjam el a szüleimnek, hogy hajléktalan szeretnék lenni?
Figyelt kérdés
Tudom, elsőre viccesen hangzik, de nem az. Komoly válaszokat kérek.2019. máj. 22. 01:03
1/27 anonim válasza:
Minek elmondani?
És hogy tervezed azt a borivást? Honnan lesz borod?
2/27 trollll válasza:
Hangsúlyozzd az elönyöket. Pl hogy nem kell hozzá hitelt felvenni, olcsó rezsi
3/27 anonim válasza:
Fiacskám, azt hiszem egy napig sem birnád az utcán! (vegyük úgy, hogy komolyan veszem ezt a vicc kérdést..).
Sirva szaladnál haza, mihánt beléd kötne az első hajléktalan vagy csavargó, hogy befoglaltad az ő törzshelyét az aluljáróban!
4/27 grafno válasza:
Ugyan ezt mondtam a nagybátyámnak. Telebadosaggal, a lakásból kitette, szüleimnel lakik egy fáskamraban. Javasoltam, Portugália spanyol, déli részét. A kutya nem fogja ott keresni. Igaz ő rokkantnyugdíjas, de kiegészítésneknjo lenne kéregetni is.
5/27 anonim válasza:
Egy napig nem bírnád.
De jó mulatás a hideghez, a bűzhöz, az éhséghez és a megvetéshez!
6/27 anonim válasza:
Lökött gyerek! Ott nem lesz ám wifi, net meg áram. Sőt, télen nagyon hideg lesz... A szállókon sem dekkolhatsz, mert ott jobb ha nem tudod mi folyik...
7/27 Maltodextrin válasza:
Szerintem menj világgá inkább.
8/27 anonim válasza:
Ne legyél hajléktalan nem jó annak lenni büdösek a hidegben is kinn kell aludjanak nem jutnak normális kajához inkább tanulj és ne legyél hajléktalan
9/27 anonim válasza:
"Anya, Apa!
Hüly vagyok."
Kb így képzelem el.
Inkább színezz tovább.
10/27 anonim válasza:
Az nagyon szép szakma, biztos örülni fognak neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!