Apám mondta hogy olyan vagyok mint a hajléktalan mert nem vagyok megborotválkozva igaza van? 18/F
Figyelt kérdés
2016. dec. 27. 12:51
2/19 anonim válasza:
ennél értelmesebb kérdést is ritkán találok...
3/19 A kérdező kommentje:
ezen vesztünk össze
2016. dec. 27. 12:54
4/19 anonim válasza:
Egy borostás arc, vagy szakáll akkor szép, ha ápolt, rendezett.
Ha csak nő a vakvilágba, de nincs megigazítva sem, akkor valóban ápolatlan külsőt tud adni.
5/19 anonim válasza:
18 évesen a legtöbb fiúnak még nincs rendes arcszőrzete.
Én most 28 vagyok,de most vettem észre,hogy ha 4-5 napig is nem borotválkozok már akkor sem ronda az összhatás,mert jól áll a borostás arc,erősebb,mint mondjuk pár éve volt,akkor még mindig 2 naponta borotválkoztam,mert csak ilyen pihés volt.
6/19 anonim válasza:
Az én apukám is mindig ezt szokta mondani a borostás férfiakra... gondolom, a korral jár, vagy az ő fiatalkorukban ez máshogy volt.
7/19 anonim válasza:
viccből mondta
vagy nem.. :D
nagy dolog..ennél legyen nagyobb probléma
8/19 anonim válasza:
Én magamra is mondom mindig, nincs ebbe semmi pedig én még 18 se vagyok.Ha itthon vagyok szünetbe vagy valami, akkor úgy nézek ki én is, mert még a hajam is szét van :D
9/19 irigyzoltan válasza:
Nincs igaza. Ha neked tetszik a szakáll akkor ne borotváld le.
10/19 anonim válasza:
Várakozás a következő válaszokra:
1. Menj el dolgozni
2. Költözz el
3. Én a helyedben elválnék
4. Fordulj pszichológushoz
5. Kamu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!