Apám mondta hogy olyan vagyok mint a hajléktalan mert nem vagyok megborotválkozva igaza van? 18/F
Ha ápolatlan vagy, akkor igen. Ha ápolt vagy, akkor nem.
Ez nem a szakálltól/borostától függ, de a csimbókos, összeragadt, étel- és zsírfoltos arcszőrzettől én is hányni tudnék...
lehet hogy van amiben emlékeztetsz hajléktakanra igy lehet hogy igaza van.
de mit számit az igaza van e?
semmit
éld az életed és kész másoknak meg szólásszabadsága van
Engem egyszer le hímringyózott, mert itthon voltam heteken át, és nem vágtam le a körmöm.
Múltkor nekem is hasonlót mondott fater. "menj fodrászhoz, borotválkozz meg, és öltözz fel rendesen, mert úgy nézel ki mint egy hajléktalan." XD Időnként anyámtól is megkapom. :D
Hát elég ciki,ha valakit a szüleinek kell felszólítani ilyesmikre.
Általában fordítva szokott lenni,a gyerek szokott rászólni a korosodó szülőkre ha már túl sok fotelt fingottak ki..
ha újra előjön,kérdezd meg a faterodtól.Az igényesebb,vagy az igénytelenebbre hasonlítok?Valószínűleg a válasza egy életre bele ég az emlékedbe.Fényképezd le magad tedd el emlékbe,és úgy 44 évesen vedd elő a képet,pörgesd le fejben a történetet.
Akkor biztosan rájössz:Apámnak igaza volt....Különben most is igaza van...Egy szülő a gyerekét mindig szépnek szeretné látni.Ha van rajta ami nem szép szól..Ti most itt tartotok..De tényleg tegyél fől képet,hadd lássunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!