Mit mondjak a szüleimnek, ha hajléktalan akarok lenni? 18/F
A gyenge személyiségem és a nagyon alacsony intelligenciám miatt én életképtelennek számítok, nem tudok elvégezni egy iskolát sem, munkahelyen sem tudom elképzelni magam.
Ezért inkább hajléktalan szeretnék lenni, ahol békén hagy engem mindenki. Persze ugyanúgy beszélnék a szüleimmel, csak másik városba mennék, de tőlük nem fogadnék el semmit sem.
Ez nagyon fárasztó. Nem utolsó sorban szomorú, ahogy egy fiatal felnőtt férfi 18 évesen feladta. Nevetséges. Menj utcára, éhezz, légy alkoholista, télen fagyj meg, mert ez életcél! Gratulálok!
Ennél még egy utcaseprőt vagy kukásembert is jobban tisztelek, azok legalább szorgalmas emberek. Te itt vagy egy egészséges fiatal testben és feladtad, minden ok nélkül. Tragédia, jobb szó nincs. N31
Ó, nem vagy te hülye, csak lusta...
Azt bevenné a gyomrod, hogy az állam gondoskodjon rólad! Szegény szüleidet nagyon sajnálom!
Nem kell félteni a hajléktalanokat én beszéltem egyel a tesco parkolóban kéregette a 100-as érméket, csak akkor adtam neki oda ha elmondja menyit keres vele:
egy délelőtt össze szedett annó 10 éve 2500ft-ot "aztán megyek berúgok, jól érzem magam , elfekszem valahol és holnap kezdem elölről".
Többet keresett mint én .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!