Nem látom át ezt az egész bankos rendszert, viszont lakáshitelre van szükségem, ha nem akarok hajléktalan lenni?
Sziasztok. Egy 21 éves egyedülállő férfi vagyok.A helyzet a következő:
- Jelen pillanatban édesapámmal élünk egy önkormányzati lakásban, aminek a bérleti díjja 45E + 40 E ( csatorna,fűtés,melegvíz,áram,internet,tv,közös költség )Mivel édesapám heti egyszer-kétszer jön fel, kontrollra a semmelweis klinikákhoz, úgy érzem, nekem teljesen felesleges egy ekkora területű ( mi a francnak 3 szoba egy emberre?Mikor megigényeltük akkor volt itt a 2 nővérem de már nincs ) lakás. Olvastam,hogy az állam 35 éven aluliaknak " fészekrakó" programja támogat. De hogy hogyan értik ezt a támogatást , úgy gondolták már felesleges megosztaniuk velem.nézegettem garzon lakásokat 3-4 millióért, aminek a törlesztője annyi mint itt a lakbér. Sajnos a munkáltatóm eléggé érdekes. Minden hónapban aláirat velem egy új szerződést egy másik céghez próbaidőre és félek,hogy emiatt még a bank is " fizetésképtelennek" titulálna.minimálbérre vagyok bejelentve is, de kézhez adnak 155ezret.Mivel édesapám EÜ állapota miatt is számolnom kell azzal ,hogy lehetséges hamarosan az utcán kötök ki, ezért szeretném, ha felvilágosítana valaki,hogy ilyen esetben mi a teendő. havi 40 et tudnék törleszteni egy banknak.Bocsánat,hogy ilyen kesze-kusza a fogalmazásom :S
gyakorlatilag semmi esélyed hitelt felvenni ilyen körülményekkel, hiába kapsz kézhez bármennyit is, a hivatalos kell ,amit igazolni tudsz, illetve próbaidőre, gyakran változó munkahelyre nem adnak hitelt
a fészekrakó program ha jól tudom fiatal házasoknak van ,tehát egyedül nem tudnád felvenni, de ha beírod a googlebe, hogy fészekrakó program, akkor biztos rengeteg információd lesz róla
ami eszembe jutott, hogy nem tudtok az önkormányzatnál kisebb lakást igényelni (cserélni)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!