Hogy mondjam meg szépen a szüleimnek, hogy "hagyjanak már békén"? 20F
Figyelt kérdés
Egyszerűen elviselhetetlenek. Anyám úgy kezel, mint egy 10-12 éves gyereket (20 évesen), apám meg konkrétan el akarja dönteni helyettem, hogy mit csináljak az életben. Nekik köszönhetően 5 évig tanultam egy olyan szakmát ami abszolút nem érdekel. Lassan el akarok költözni itthonról, elkezdeni "élni", de ők szabályosan nem akarnak elengedni, mert félnek, hogy mi lesz velük ha én elmegyek itthonról és ketten maradnak. Teszem hozzá amennyire értenek az online dolgokhoz, szerintem nem is boldogulnának, kivéve ha fogadnak egy titkárnőt.2019. ápr. 10. 19:10
2/7 szántóvető válasza:
szerintem attól félnek hogy veled mi lesz.ha elköltözöl akkor dolgoznod kell és pénz keresni.amíg nincs munkád addig nem ugrálhatsz.de ha végre elköltözöl akkor majd jobb lesz.addig azonban hiába is beszélnél velük.
3/7 anonim válasza:
Sajnos, ez mindenképpen fájni fog nekik, hogy a kicsi fiacskájuk többé már nem lesz a kicsi fiacskájuk, hanem felnõtt férfi, és elköltözik!
Mondjad meg nekik, hogy ez van, és törõdjenek bele!
Ha látni fogják x idõ múlva, hogy egyedül is elboldogulsz, akkor ők is megfelelően fognak hozzád állni!
4/7 anonim válasza:
Azokkal szoktak így bánni, akik játsszák a felnőttet, de gyerekként viselkednek. Először gondolkodj el saját magadon, mielőtt őket szidod.
5/7 anonim válasza:
Hát ne lassan akarjál elköltözni otthonról, hanem gyorsan. Megélhetésre elegendő fizetést nyújtó munka, albérlet, bőrönd, csá.
6/7 anonim válasza:
Én még csak 17 éves vagyok, de már végzős, tehát nemsokára már máshol fogok lenni, és az én anyám is elég nehezen viseli ezt a tényt. De szerintem ez a normális, elvégre majdnem két évtizedig vele éltem.
7/7 anonim válasza:
A párom pont ezért ment 400 km-rel arrébb egyetemre. Kellett neki a levegő, kollégiumban lakott, főzött, mosott magának és csak 2 havonta ment haza. A szülei, ha nehezen is, de elfogadták. Az internetet ők se tudják nagyon kezelni, bár az évek alatt megtanultak e-mailt küldeni, nyomtatni, alap dolgokat böngészni.
Viszont addig tényleg nem változik semmi, míg el nem költözöl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!