Hogy mondjam el a szüleimnek hogy szeretnék e cigizni?
16 éves vagyok és nagyon megtetszett ez ecigi. Szeretnék egyet vásárolni de persze 0mg-os levessel használni. Viszont nem a szüleim hátta mögött hogy hozzam fel ezt a témát?
Tanácsot szeretnék kérni
Mondj el nekik mindent az e cigiről. Sokkal kevésbé káros mint a normál cigi, mivel nincs benne nikotin, így nem tudsz rászokni, nem büdös (sőt szerintem nagyon jó illata van). Ha a saját pénzedből fizetnéd, úgy még jobban meg tudnád őket győzni.
Az őszintesédet meg mindenképp fogják értékelni, legalább nem a hátuk mögött szívod.
1,3 az lehet csak a szülőknek jó ha a negyede fogadja el az ész érvéket, legtöbbüknél még a maradi gondolkodás és az „Amég az én házamba laksz az van amit én mondok” játszik.
Kérdező te ismereid a szüleidet, hogy milyenek az alapján dönts, van amikor jobb nem elmondani.
Én amúgy megengedném ha szülő lennék
Mi a "trágárságszűrő" kell szívni azt a szart? Nem szoksz rá? Dehogynem! Abban a szerencsés helyzetben vagy hogy még nem vagy rászokva! Hidd el jobban jársz ha hagyod. És nekem is így kezdődött aztán majd már kipróbálod milyen ha nikotin is van benne stb mert miért ne? Ne hidd hogy te nem, ilyen nincsen... Aztán csak azt veszed észre hogy rászoksz, és bánni fogod.
Igen nagy ostobaságra készülsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!