Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondjam el a szüleimnek...

Hogy mondjam el a szüleimnek hogy szeretnék e cigizni?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok és nagyon megtetszett ez ecigi. Szeretnék egyet vásárolni de persze 0mg-os levessel használni. Viszont nem a szüleim hátta mögött hogy hozzam fel ezt a témát?

Tanácsot szeretnék kérni

2019. febr. 20. 21:07
1 2 3 4
 21/35 anonymousreview60 ***** válasza:
43%
Ecigire csak a cigi kátrányától megszabadulni igyekvő nikotinistáknak van szüksége. Az ecigi a tiszta fecskendővel heroin helyett beadott morfium(?)/veronál. Te meg csak sósvizet adnál be magadnak? Ha nem vagy "heroinista", miért akarsz annak látszani. Mert ha a többiek szexeltek már, akkor tecis akarsz, értem, de ezt nem értem. Szimplán hülyeség.
2019. febr. 21. 05:42
 22/35 anonim ***** válasza:
28%
Azon kívül, hogy játszani akarod a nagyfiút/ nagylányt mi értelme van? Inkább olvass önismereti könyveket, hogy ne az idióta társaidnak akarj megfelelni, hanem magadnak.
2019. febr. 21. 09:12
 23/35 anonim ***** válasza:
32%
Nem attól leszel felnőtt, hogy cigizel vagy ecigizel, hanem attól, hogy úgy viselkedsz. Ezzel pont azt mondod magadról, hogy egy felelőtlen gyerek vagy.
2019. febr. 21. 09:15
 24/35 anonim ***** válasza:
77%

E cigi károsabb mint a sima cigi. De mindegy

Illetve TE imered a szüleidet,nem mi

2019. febr. 21. 16:15
 25/35 anonim ***** válasza:
61%

"Nem attól leszel felnőtt, hogy cigizel vagy ecigizel, hanem attól, hogy úgy viselkedsz." - Pontosan. Valaki attól érett személyiség, ha:

- tudja mit akar

- és képes elérni a célját

És nem, még véletlenül se attól ha a társai értékrendje helyett a szülei értékrendjét fogadja el kritika nélkül...

2019. febr. 21. 19:53
 26/35 anonim ***** válasza:
32%
Maga dönti el,mert igy nevelitek őket sajnos..
2019. febr. 21. 20:58
 27/35 anonim ***** válasza:
87%
Miért, ki más hozna döntéseket az ember saját életében, utolsó?
2019. febr. 21. 21:12
 28/35 anonim ***** válasza:
18%
18 év alatt szerinted,aki eltartja és fizeti a 14 17 éves dugisza után az abortuszt.. 18 után meg mehet Isten hirével a kölykével.. Csak ma eltartani kötelező nevelni tilos..
2019. febr. 21. 21:33
 29/35 anonim ***** válasza:
72%

"a és fizeti a 14 17 éves dugisza után az abortuszt." - látom, kegyetlenül savanyú a szőlő ma valakinek... még egy e-cigis kérdésnél se vagy képes lepattanni a szexről...

Másrészt senki se felelős azért, hogy milyen szülőkkel áldja vagy épp veri a sors keze. A mai eszemmel az "amíg az én kenyeremet eszed..." kezdetű fröcsögést visszakézből terápiáznám...

2019. febr. 21. 22:09
 30/35 anonim ***** válasza:
28%
Nincs bajom a szexel,de gyerekek ne szexeljenek,érdekes az én gyerekeim nem jártak 18 alatt kaparásra évente meg én se soha,de a mai kislányoknak nőknek ez tök lazán belefér mintha zsepit vennének ugy is kezelik..
2019. febr. 21. 22:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!