Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan mondjam el a szüleimnek...

Hogyan mondjam el a szüleimnek, hogy biszex vagyok?

Figyelt kérdés

Igazából eddig még csak a legközelebbi barátaimnak mondtam ezt el, és ők teljesen jól fogadták.

Viszont a szüleim és a bátyám nagyon homofóbok, és biztos vagyok benne, hogy kiakadnának. A nővérem jobban fogadná szerintem, de neki is félek elmondani.

Talán hülyeség, de valamelyik nap megkérdeztem anyát, hogy megnézzük-e a "Love, Simon"-t, hogy ezzel célozgassak kicsit, és amikor megkérdezte, hogy miről szól, én mondtam, hogy egy 17 éves meleg srácról. Azt válaszolta, hogy "akkor biztos nem" és undorodva elhúzta a száját. Mit ne mondjak, nagyon rosszul esett...

Régebben úgy gondoltam, hogy majd nem mondom el nekik, viszont az egyik barátnőm mondta, hogy ha találok magamnak egy lányt, akkor úgysem fogom tudni titokban tartani. És igaza van, szóval azóta azon gondolkozom, hogyan mondjam el nekik.

A legkézenfekvőbb persze az lenne, hogy eléjük állok, és kimondom, de nincs hozzá bátorságom. Illetve anyám biztos, hogy pszichológushoz rángatna (volt már rá példa).

Bocsánat, ha hosszú lett, nagyon régóta küzdök ezzel a problémával, és segítségre lenne szükségem.

Kérem, akiknek problémájuk van a heteroszexualitáson kívül eső bármely más szexualitással, az ne hagyjon itt megosztó válaszokat, köszönöm!

Akik tudnak esetleg segíteni, azoknak nagyon szépen megköszönöm!:)

16/L

2019. júl. 9. 23:13
1 2 3 4 5
 21/47 anonim válasza:
41%

Szerintem amíg nincs barátnőd, addig ne mondd el, aztán ha hazaviszed bemutatni úgyis kiderül

Aztán vagy elfogadják vagy kiakadnak, de most még nagyon korai lenne..

2019. júl. 10. 12:08
 22/47 anonim ***** válasza:
8%
Ne legyél az és kész
2019. júl. 10. 12:33
 23/47 A kérdező kommentje:
#22: hűha, köszi. Tudod, ez nem döntés kérdése. Vagy te egy szép nap leültél és eldöntötted, hogy heteró vagy? Nem hiszem:)
2019. júl. 10. 12:43
 24/47 anonim ***** válasza:
26%

Nyugi.

Jövőre már más lesz a divat.

2019. júl. 10. 13:06
 25/47 anonim ***** válasza:
52%

24es, te valami rohadt hulye vagy.

Szerinted a szexualitas az dontes kerdese? Ez te se gondolhatod komolyan. Igen vannak akik tenyleg kamu biszex, melegek de nem mindenki

Es tudd mar a kulonbseget. A kerdezi azt irta, hogy o biszex: aki a lanyokat es a fiukat is szereti. A melegek meg csak az azonos nemueket.

“hiába negyed ennyi meleg nem volt, amíg nem tolták mindenhol azt, hogy milyen jó dolog...” Nyilvan, mivel a melegeket lekoptek, megvertek, megoltek es eliteltek az utcakon. Az azonos nemu hazassag meg mindig illegalis rengeteg helyen. Regebben sokkal eloiteletesebbek voltak az emberek.

2019. júl. 10. 13:08
 26/47 anonim ***** válasza:
76%

Nem, nem dontes kerdese!

Dontes kerdese az, hogy ugy szeretned leelni az eleted, hogy elfojtod magadban a biszexualis, leszbikus hajlamaidat, ezzel megnyomoritva jobbik esetben a sajat, rosszabbik esetben a parod, hozzatartozoid eletet vagy a negativ kritika elleneben is kimondod, de legalabbis elfogadod azt aki vagy es azt akit szeretsz.

Na ez, dontes kerdese.

2019. júl. 10. 13:09
 27/47 anonim ***** válasza:
73%
24es. Te szexeltél már fiúval? Ha nem akkor mégis honnan tudod, hogy heteró vagy?🤔🤔
2019. júl. 10. 13:11
 28/47 anonim ***** válasza:
0%
#23 nem értem a biszexualisokat... Mi heteróknak lehetnek reménytelen szerelmeink. Ilyen szituációból is, hogy esetleg a szülők tiltják és nem akarnak konfliktust ezért nem vágunk bele. (Engem nem érdekelne, de vannak akiknek fontos a szüleik véleménye). Neked könnyebb dolgod van sokkal mint egy homoszexuálisnak, hiszen te tudsz szerelmes lenni olyanba akit elfogadnak a szüleid (ellenkező nemű). Mit rinyalsz itt nem vágom...az élet ilyen. Fogadd el.
2019. júl. 10. 13:18
 29/47 anonim ***** válasza:
31%

Először is gondolkodj el azon, hogy miért szeretnéd tulajdonképpen jelenleg elmondani nekik? Mert úgy veszem ki, hogy jelenleg nincs azonos nemű kapcsolatod. Szerintem bőven elég lesz akkor előállni ezzel, ha lesz ilyen.

Utóbbi esetben pedig először a nővéreddel kellene egy próbát tenned, ha úgy gondolod, ő fogadná a legjobban a családból, és akkor talán ha ő melléd áll, segíthetne a többieket is beavatni.

2019. júl. 10. 13:35
 30/47 anonim ***** válasza:
24%
#28 Szart ettél már?
2019. júl. 10. 13:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!