Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ezt meg lehet beszéln, i vagy...

Ezt meg lehet beszéln, i vagy nem fog változni?

Figyelt kérdés
Szeretnék áthívni egy lány, hogy itt aludjon nálunk, mert én is náluk aludtam vagy 3 napot. Anyukám nem igazán engedi mivel neki ez csak stressz meg ilyenek. A barátaim közül mindenki szívesen lát, a szüleiknek nincs kifogása ha valaki átmeyg a gyermekéhez. Anyukám viszont azt is nehezen engedi, hogy átjöjjön valaki, mert neki idézem “nincs kedvem kerülgetni az embereket”. Szóval engem ez már nagyon zavar és megszeretném vele értetni, hogy nem így kéne felfogni a dolgokat. Válaszokat előre is köszönöm.

2019. júl. 6. 19:46
1 2
 11/13 anonim válasza:

5. Válaszoló: Most a saját házamba akármikor jöhet akárki, kivéve anyám, ő napokkal előre kell hogy szóljon.

NAH JÓÓÓ!!! 😂🤣🤣😂

2019. júl. 8. 00:59
 12/13 anonim ***** válasza:
Én vagyok az ötödik válaszoló. Alig vártam már, hogy én is megtehessem azt, amit a barátaim 15 évesen. Ha valaki hazakísér/hazahoz akkor nyugodtan be tudom hívni egy üdítőre. Ha a barátaim erre járnak, bejöhetnek egy kávéra, nem kell azon stresszelni, hogy jaj hogyan küldjem el őket, hogy ne kelljen bevallani, hogy anyám duzzogásától félek. Állati felszabadító, komolyan. Az egyetlen amin izgulok, hogy ne hagyjak szét szennyes ruhát :D Ha áthívok délutánra vendéget, nem kell izgulnom, ha véletlenül annyira jól érezzük magunkat, hogy éjszakáig tart a beszélgetés. Ezek a szülői házban nem voltak meg és folyamatos frusztrációt okozott. Nagyon meg tudom érteni a kérdezőt, sajnálom hogy ilyen helyzetben van.
2019. júl. 8. 18:22
 13/13 anonim ***** válasza:
Aki akar, talál kiutat.
2019. júl. 9. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!