Meg fog még valaha változni?
Figyelt kérdés
A bátyám (18 éves) és én (15/l vagyok) eléggé mások vagyunk. Velem nagyobb gond még nem nagyon volt, mert én nyugodt természetű vagyok, de bátyám valami borzasztó.. Úgy beszél anyáékkal is, hogy már tűrhetetlen. Nem használ, ha kap pofont, sem az, ha nem engedik el sehova, sem az, hogy a barátnőjével nem találkozhat, mert akkor csak még jobban csinálja.
Nem egyszer a tanárok is panaszkodtak rá, hogy nagyon bunkó stílusa van és van pár osztálytársa, akiket nem hagy békén.
2017. ápr. 15. 18:48
1/3 anonim válasza:
Az én bátyám elsőéves egyetemistaként csinálta ezt. A szüleim viszont nem mondhatták meg neki, hogy mit csináljon, mert már nagykorú volt, ahogy a te bátyád is. Végül összeköltözött a barátnőjével, akivel végül szétvált másfél év együttélés után. Most a haverjaival él közös albiban. Hetente qrvázik, iszik és betép. Igaz, az évek folyamán megszelidült és jobb lett a kapcsolata velünk, de nem az igazi.
2/3 anonim válasza:
Szerintem javasold a szüleidnek, hogy mondják meg neki, költözzön el. Egy nagykorú embertől elvárható, hogy eltartsa magát, főleg, ha nem hajlandó arra, hogy normálisan éljen együtt másokkal. Lehet, hogy épp az tenne jót neki, attól komolyodna meg, ha végre kénytelen lenne felelősséget vállalni saját magáért.
3/3 anonim válasza:
Ha a szüleid verik akkor mit várnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!