Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mennyire valószínű, hogy meg...

Mennyire valószínű, hogy meg fog még változni a véleményük?

Figyelt kérdés

Lehet kicsit hosszú lesz, de a lényeget ennél rövidebben nem tudom leírni, úgyhogy előre szólok, hogy ez azoknak ajánlott, akiknek van türelmük és idejük elolvasni.

Még hétvégén bemutattam a barátomat,és elég rosszul sült el, én sem erre számítottam.

Az unokatestvérem szülinapja volt és hozzájuk mentünk, így legalább nem csak a szüleim ismerhették meg. A lényeg, hogy unokatestvéremé egy faluban laknak, kb 20 percre innen. Amikor odaértünk hozzájuk egyszerűen láttam barátom arcán az undort, amikor meglátta unokatestvéremék házát és konkrétan kijelentette, hogy milyen kicsi és eléggé elhanyagoltnak tűnik. Megjegyzem, abszolút nincs vele semmi baj, nem omladozó vagy ehhez hasonló, hogy ilyeneket mondjon.

Leszögezem, nem teljesen barátom hibája, hogy kialakult ez az egész dolog, mert unokatestvérem mondta, hogy "na sikerült kifognod a gazdag csávót", (mert 18. születésnapjára kapott egy kocsit és azért látszik rajta, hogy nem 1 forint volt), erre barátom meg valami olyasmit mondott, hogy nekik meg nem ártana kulturáltabb környezetet teremteni, mert amikor betette a házba a lábát konkrétan halálfélelme volt és attól kezdett rettegni, hogy hepatitist kap, hozzáérni sem mer semmihez.

Próbáltam beszélni mindkettőjükkel, hogy jó lenne, ha nem veszekednének, mert nem ezért jöttünk, próbálják meg kibírni egymást, aztán úgysem kell többet találkozniuk, ha nem muszáj.

Amikor meg szüleimmel kezdett el beszélni, teljesen lekezelő volt velük. Röviden és tömören annyi, hogy anya megemlítette neki, hogy ne cigizzen, mert nem szereti, ha valaki a közelében csinálja, erre barátom mondta, hogy nem baj, ezt a pár percet kibírja. Illetve anya még kérdezgetett tőle dolgokat és barátom kb 2-3 percre rá mondta, hogy nem vallatáson van, le lehetne állni a folyamatos kérdésekkel.

Szóval szüleim abszolút kedvesek voltak vele, még akkor is, ha barátom bunkó volt, de érezni lehetett, hogy nem élvezték egymás társaságát.

Estefelé hazamentünk hozzánk, eddig mindig úgy volt, hogy amikor unokatestvérem szülinapja van, mindig nála alszom, most kivételt tettem, de megígértem neki, hogy másnap bepótoljuk, de aznap barátommal voltam.

Még egy dolog. Nincsen kulcsom, szóval nem lehet bezárni a szobámat egyáltalán, szüleimnek mindig mondtam, hogy kopogjanak, ha bejönnek, legalább akkor, ha nem vagyok egyedül, de ez ritkán történt meg. Lefeküdtünk barátommal és véletlenül vagy sem anya bejött, de annyival elintézte, hogy bocsánatot kért és kiment. Másnap meg azt kellett hallgatnom, hogy mekkora egy k...a vagyok, nem elég, hogy egy ilyen bunkóval vagyok, de még oda is adom magam neki.

Amikor meg másnap unokatestvéremnél aludtam mesélte, hogy egyik barátnője ismeri a barátomat és olyanokat mesélt róla, hogy egyfolytában bulizni jár(erről én is tudok), meg minden második csajjal lefekszik, szóval ne csodálkozzak, ha egy nap azon kapom, hogy megcsal.

Tehát most az lett a vége, hogy a szüleim is meg unokatestvérem is ellene hangol. Értem én, hogy miért teszik, de én is el tudom dönteni, hogy mit szeretnék. Velem nem nagyon viselkedett még így, ezért volt nekem is furcsa és nem tudom rávenni őket, hogy adjanak még egy esélyt neki.

2018. jan. 24. 00:57
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
92%
Hát te tudod de aki lenézi a családod téged is lenéz,csak épp használ perpillanat. Ne legyen igazam,de tuti nem hosszutávra tervez veled,én az első ocsárolásnál lekezelésnél kitessékeltem volna h lehet tiplizni el Apuci pénzén vett járgánnyal..
2018. jan. 24. 01:05
 2/24 anonim ***** válasza:
99%

Hé kislány, ébresztő! Nem az ő véleményüknek kell változnia, hanem a kis barátod hozzáállásán!

Ha vendégségbe megy, akkor hogy van képe ócsárolni a vendéglátója házát!? Én az unokatesód helyébe még el is küldtem volna a fenébe, hogyha putrinak találja, akkor el is mehet Isten hírével..

Na és anyukáddal hogy beszél már!? Te ezt hagyod? Ha már most ilyen mi lesz később? Az, hogy most veled még kedves, nyilván a "beetetés" része, de ne várj tőle túl sok jót az életben! Most nyilván nem látsz tisztán a rózsaszín szemüveg miatt, de én hanyagolnám a helyedben ezt a tapló pasit!

2018. jan. 24. 01:14
 3/24 anonim ***** válasza:
97%
Ilyen pasival még lefekszel, aki szinte arcon köpte a családod, akik még kedvesek is voltak vele? Még figyelmeztetnek is, hogy mi van, hidd el, nem lesz ennek a kapcsolatnak jó vége.
2018. jan. 24. 01:14
 4/24 anonim ***** válasza:
93%

Óvatosan,az ilyen uj gazdag mindent megkapok pénzért kolyköktol nehéz megszabadulni,ők nem nyelik le ha a haszn

lati tárgy esetleg nemet mond vmire..

2018. jan. 24. 01:21
 5/24 anonim ***** válasza:
95%
Hát igen, pénzért mindent meg lehet venni. :D
2018. jan. 24. 01:33
 6/24 anonim ***** válasza:
98%

Tipikus szerelmes, naiv kislány vagy. AKKORÁT fogsz koppanni, hogy még addig a faluig is elhallatszik majd.

Tudom, hogy most nem fogsz hinni sem a szüleidnek, sem nekünk, sem senkinek, de elárulom: MINDENKI azt hiszi, mikor összejön egy ilyen suttyóval, hogy óóó, ővele teeeljesen más, őt annyira szereti, bla bla bla... Áltasd csak magad, amikor majd szakítotok, ki fog tisztulni a fejed és rájössz majd, mekkora hülye voltál.

Ez a csávó egy utolsó, senkiházi, elkényeztetett, bunkó, tapló kis görény. Ha BÁRKI ilyen hangnemben merészelne beszélni a családommal, nemhogy nem járnék vele, de úgy megcsapkodnám, hogy faltól falig pattogjon.

Én is voltam már meghülyülve kapcsolatban, de azért EZT a pofátlanságot nem engedném meg senkinek. Elég szánalmas vagy, hogy te ezt észre sem veszed, sőt, még a saját családodat hibáztatod, egy pénisz kedvéért. Gondolom ő az első pasid...

Hidd el, nem azért mondanak róla dolgokat, hogy ellene hangoljanak, hanem azért, mert igaz.

Ne legyél már ennyire naiv. Tipikus kis gyökér, 18 évesen már drága autót kap, minden hétvégén bulizni jár, és nem mer falura menni, mert "hepatitiszt kap"... pontosan az a típus, aki bizony végigkúrja a fél várost szemrebbenés nélkül. Az ilyen gazdag kis majmok akármelyik csajt megkapják egy estére.

Igazából nekem mindegy, hogy mit csinálsz, nem is győzködlek, mert nem velem cseszel ki, még csak nem is a családoddal, hanem elsősorban magaddal.

Akkorát, de akkorát fogsz koppanni, te úristen. És tudod, ki lesz majd ott melletted? A családod. A szüleid, az unokatestvéred. Ők fognak majd vigasztalni, mikor az ágyadban gubbasztva bőgsz a pasid után, akiről megtudtad, hogy 5x megcsalt és még nemibeteg is lettél tőle. És még azok után sem te fogsz szakítani vele, hanem ő fog kidobni téged, és a legkevésbé sem fog sajnálni, sőt, téged fog hibáztatni mindenért. Te pedig elhiszed majd, mert egy önbizalomhiányos, tapasztalatlan, buta kislány vagy. De ne aggódj, majd felnősz és találsz igazi férfit, egy napon.

2018. jan. 24. 01:51
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy már írták, ez nagyon tetszik: beetetés. Ezt csinálja veled most a pasikád. Nyilván veled nem fog így viselkedni MÉG, mivel még dugni akar pár hétig-hónapig. Aztán majd rád un, és pont ugyanilyen bunkó lesz veled is. Csak nehogy addig teljesen elhidegüljön tőled a családod, amiért elárultad őket...
2018. jan. 24. 01:53
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
Szamomra dobbenet volt ezt olvasni. Ilyen bunko embert eloben, szerencsere igen ritkan latok. Biztos nem a csaladom velemenyevel torodnek most, hanem azzal, hogy lehettem egy percnel tobbet egy ilyen tahoval.
2018. jan. 24. 06:05
 9/24 anonim ***** válasza:
100%

Én elgondolkoznék,hogy hosszú távon akarok e egy ilyen emberrel együtt járni. Már ne is haragudj. Ha annak idején a párom így viselkedett volna a szüleimmel,vagy unokatesóimmal (+kereszt szüleimmel) nem lennénk együtt.

Mi az h leszólja h ki hol él?! Illetve hogyan?! Meg halálfélelme volt? Bakker milyen duma már ez. Meg szüleiddel így "beszélni"?! Már megbocsáss,ilyennek én sem adnék még egy esélyt! Lekéne ülnőd és megbeszélni a dolgokat a paliddal,ha már ezért ragaszkodsz hozzá...de tudd család 1 van,pasi meg több száz.

Na és mi van ha külön buliztok,és félrekur?!Adsz neki még egy esélyt? :D Ne legyél naiv kisleány

2018. jan. 24. 07:39
 10/24 anonim ***** válasza:
100%

Unokatesöd helyében azt elsö paraszt megnyilvánulására két lábbal bxtam volna ki a házbol.

Veled is ilyen lesz, nyugi, de ha gazdag és jol tud dugni a jelleme másodrendü kérdés.

Szánalmas vagy.

2018. jan. 24. 08:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!