25 évesen még mindig nem dolgoztam fel, hogy apám elhagyott, valaha ez meg fog változni?
Apukám 3 éves koromban hagyott el minket, azóta csak 2-szer találkoztunk nemrég és emailben tartjuk a kapcsolatot. Nincs új családja, egyedül van, de mégsem keres soha magától, mindig én keresem.
Néha újra, meg újra visszatér az, hogy nem értem, miért nem kellettem neki, mikor mindig kapta a fotókat rólam, tudta, hogy jól nevelt, okos kislány voltam, vártam őt mindig, hogy látogasson meg, de másik országba költözött és sosem jött. Mindig cipelem ezt a terhet, hogy én nem vagyok elég jó, néha sírva fakadok, mikor látom, hogy más apa hogy szereti még felnőttként is a lányát, büszke rá, ha lediplomlázik, támogatja a jövőjét. Nekem egyik diplomaosztómra se jött el, soha nem kaptam tőle egy elismerő szót sem, csak annyit mondott anyunak, hogy gratulál, hogy szépen felnevelt.
Nem tudom, ezt fel tudja-e egy ember dolgozni és ha igen, hogyan.
Pszichológus.
Én 8 éve nem láttam pedig egy kerületben élünk.
Engedd el.
Első: Sajnálom, az még rosszabb, mikor közel laktok egymáshoz..
Egyébként természetesen ezt nem úgy kell elképzelni, hogy 0-24ben ezen kesergem, évekig eszembe sem jutott, talán csak nemrég a 25. szülinapom hozta elő a gondolatot, hogy mennyivel más lehetett volna az életünk, ha van mellettünk egy erős férfi, akire lehet számítani. De így én is, meg anyu is mindig saját magunk próbáltunk megoldani mindent, ami nem vált hátrányunkra.
Nyilván az ember éli az életét, építi a jövőjét, van ezer dolog, amire figyelni kell, de ez néha tök váratlanul előtör és még mindig haragot érzek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!