Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Megigérte és mégsem tartja...

Megigérte és mégsem tartja be. Mit tegyek nagyon rosszul esik?

Figyelt kérdés

Szóval apukám kb. 4-3 évvel ezelött megigérte hogy csinál nekem raklapból medencét. A probléma:

-testvérem kért raklap ágyat megkapta

-kért íróasztalt és Tv állványt megkapta

-ahogy lett barátnője egyböl lett folyosó. De nem szeretném megbántani hogy rosszul érezze magát azt meg pláne hogy büntudatból vegyen egyet mert én csak azt szeretném hogy betartsa amit megígért. Tudom hülyeségnek tűnik ezen fennakadni de olyam rosszul érint hogy a tesómnak egyből megcsinálta,én meg ezt az egyet kértem és húzza. Ha egyáltalán megcsinálja.

2019. júl. 4. 15:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
80%

Valoszínűleg amit ő kért, sokkal egyszerűbb.

Ezt vízhatlanná kell tenni. Rohadt sok víz kell bele. És azt tisztán kell tartani, nehogy fertőzést kapjatok tőle. Ehhez képest egy ágyat vagy polcot semmi összerakni.

2019. júl. 4. 18:14
 12/15 anonim ***** válasza:
63%
emlėkeztesd rå mert valószinüleg elfelejtete.
2019. júl. 4. 18:15
 13/15 anonim ***** válasza:
55%
"te meg hozzászoksz az igényeid elnyomásához, amit jó eséllyel átemelsz a párkapcsolatodba öntudatlanul." Pedig ez mennyire igaz. Szinte az összes fiú-lány testvérpárnál ezt látom, nálunk is ez volt, amikor házat vettek bátyám szempontjai voltak a legfontosabbak. Anyám meg folyamatosan dorgált, hogy tűrjek el mindent bátyámtól, apámtól. Szóval a nők is ludasak ebben.
2019. júl. 4. 19:05
 14/15 kovpet ***** válasza:
100%
Azért egy medencét ne hasonlítsunk már egy ágyhoz. A költsége is más, a munkaigénye is és főleg az, hogy ágy KELL. Medence meg csak jó, ha van és az is csak pár hétig nyáron.
2019. júl. 5. 10:08
 15/15 A kérdező kommentje:
Az igaz de ágya eddig is volt és csak ugy kitalálta. De hiába más attol megigérte még ha hídba állok is ugyanúgy a szavát adta. Az hogy ő hogy oldja meg az már más kérdés. Olyan mint amikor valakinek kölcsón adsz,az lényegtelen hogy oldja meg de adja vissza.
2019. júl. 5. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!