Rosszul csinálom?!
Igen, rosszul csináltad!
Nem a felköszöntést, hanem azt, hogy ilyen párt választottál magadnak.
.
Párod részéről ez egy kicsinyes féltékenykedés.
Ha nem bízik benned annyira, hogy csak ő kell - és nem bízik magában. hogy meg tud tartani, akkor jobb helye van a lapáton.
.
Magyarázd meg neki -tán megérti- hogy válás után nem kell rosszindulatúan viselkedni az eddig szeretettel, és vegye tudomásul, akár tetszik neki, akár nem, exed a közös gyerekeitek apja.
Gyerekeid viszont nem akarod gyűlölködésre nevelni, olyan példát adni nekik.
14 év és 2 közös gyerkőc van mögöttünk a volt férjemmel. 8 éve váltunk. Mindig köszöntjük egymást. Sőt mindig figyelmeztetem a gyerekeket is, hogy köszöntsék fel, ha esetleg nem lenne eszükbe. A páromnak eszébe se jut megjegyzést tenni erre.
Nincs igaza a párodnak. Szerintem jó példa ez a gyerekeidnek.
Az exednek köszönheted a két szép gyerekedet.
Ha ezt a mostani párod nem fogja fel ésszel, hogy teljesen normális a kapcsolatod a volt férjeddel, és ez a gyerekeknek milyen jó, milyen biztonságot jelent az életükben, akkor nem túl magas az IQ-ja.
Normális emberek lehet, hogy még le is ülnek egy sörre, kávéra, hiszen van közös feladatuk: a két gyerek felnevelése veled együtt.
Lehet, hogy a gyerekeidre is féltékeny?
És mi lesz, ha a pároddal is lesz egy gyereketek?
Ez csak rosszabb lesz.
Én is jóbarátságban maradtam az exemmel, pedig nincs gyerek.
Mint sok minden más is, ez is mérték kérdése. Ha van közös gyerek, akkor nyilván elkerülhetetlen a rendszeres kapcsolattartás, és szerintem az a jó, ha ez alapvetően kooperatív és jóindulatú/barátságos. Ha az új partner nem tudja elfogadni, hogy rajta kívül más emberek is jelen vannak az életedben, akkor ezzel az új kapcsolattal vannak gondok, nem a régivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!