Jogosan esett rosszul?

Figyelt kérdés
Külföldön élek, így édesanyámat évente/kétévente látom. Viszont fel szoktam hívni minden másnap amikor kb fél órát beszélünk. Az esetek többségében ő mesél valamit kb 25 percig, majd 5 perc jut rám. Ha én mesélnék valamit, akkor egyből hírtelen dolga akad pl. "jaj el kell mosogatnom" és ott hagy. Most legutóbb nem vette fel, majd amikor később beszéltünk azt mondta, hogy épp mást csinált aztán nem akarta felvenni, mert hogy engem úgyis nehezen lehet lerázni.

2019. jún. 17. 20:40
 1/7 anonim ***** válasza:
96%
Hát ne hívd fel minden másnap. Ideje leválni. Heti 1 alkalom, ő meg keressen magának itthon barátnőt.
2019. jún. 17. 20:54
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk az, hogy egy anya olyat mond az alig látott gyerekének telefonba hogy "alig lehet lerázni" na az igen, az nekem is rosszul esne. Én kéthetente találkozom a szüleimmel, majdnem minden nap felhivom őket telefonon, kb az átlag az hogy 45-50 perceket beszélgetünk, felváltva mikor ki mondja a magáét hol én hol anyukám hol apukám, hol a fiam veszi ki a kezemből a telefont és beszél velük :D ha már egy nap kimarad, akkor már ők szoktak hívni hogy mi újság de rég beszéltünk :D
2019. jún. 17. 21:15
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell törődni anyuddal. Igazából talán ő se nagyon törődik veled; nem nagyon kíváncsi rád.

Lehet, haragszik is, hogy "elhagytad"; meg már elfelejtett téged; hogy milyen fontos voltál neki; ha egyáltalán fontos voltál valaha is, amíg együtt éltetek.

Most inkább kábé szerintem csak lelki szemetesládának használ;és te nem is érdekled; rád nem is kíváncsi. Szakítsd meg vele a kapcsolatot nyugodtan; bár talán évente 1-2 tali még tényleg belefér; meg pl az otthoni környezet, ahol felnőttél, talán lehet, hogy sokat jelent neked; de amúgy én pl tuti nem hívnám ilyen gyakran, ha ilyen velem. Sőt, még ha szeretnénk egymást, és fullosan jó kapcsolatunk is lenne egymással; akkoris max heti egyszer hívnám, de inkább kéthetente. Kétnaponta talán nem is lenne annyi mondanivalóm; pláne meg , ha nem kíváncsi rá; akkor minek költsem rá a telópénzt.

2019. jún. 17. 21:45
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Èn is külföldön èlek ès heti 1szer hívom anyumat,de mèg sose mondott olyat hogy engem nehezen lehet leràzni.. Szerintem hívd te is ritkábban.
2019. jún. 17. 23:18
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is szarul esne,visznt nem hivnám naponta. Heti 1x bőven elég
2019. jún. 18. 12:41
 6/7 acelsziv ***** válasza:
100%
Én egy ilyen után pár hétig / hónapig nem hívnám. Fel se venném neki. Hadd szokja.
2019. jún. 18. 13:26
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem nagyanyám ilyen. És kb 2-3 témája van amúgyis.

Én nem nagyon beszélek vele, de anyám szokta mesélni, hogy kb ugyanilyeneket ad elő... Sokat nem lehet vele kezdeni.

2019. jún. 18. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!