Jogosan esett rosszul?
Nem kell törődni anyuddal. Igazából talán ő se nagyon törődik veled; nem nagyon kíváncsi rád.
Lehet, haragszik is, hogy "elhagytad"; meg már elfelejtett téged; hogy milyen fontos voltál neki; ha egyáltalán fontos voltál valaha is, amíg együtt éltetek.
Most inkább kábé szerintem csak lelki szemetesládának használ;és te nem is érdekled; rád nem is kíváncsi. Szakítsd meg vele a kapcsolatot nyugodtan; bár talán évente 1-2 tali még tényleg belefér; meg pl az otthoni környezet, ahol felnőttél, talán lehet, hogy sokat jelent neked; de amúgy én pl tuti nem hívnám ilyen gyakran, ha ilyen velem. Sőt, még ha szeretnénk egymást, és fullosan jó kapcsolatunk is lenne egymással; akkoris max heti egyszer hívnám, de inkább kéthetente. Kétnaponta talán nem is lenne annyi mondanivalóm; pláne meg , ha nem kíváncsi rá; akkor minek költsem rá a telópénzt.
Nekem nagyanyám ilyen. És kb 2-3 témája van amúgyis.
Én nem nagyon beszélek vele, de anyám szokta mesélni, hogy kb ugyanilyeneket ad elő... Sokat nem lehet vele kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!