"Le is mondhattam volna rólad". Jogosan esik rosszul?
Figyelt kérdés
Apukám egész gyerekkoromban bántalmazott (azóta görbe az orrom, hogy beleverte az asztallapba), anyu meg nem akart válni, mert akkor nem élünk meg.
Ma valahogy szóba került, és megkaptam, hogy ő semmiben sem hibás, mert le is mondhatott volna rólam.
Amint nagykorú lettem, elköltöztem, de anyuval tartom a kapcsolatot.
-lány-
2018. febr. 9. 22:28
1/6 anonim válasza:
Semmiben nem hibás? Hagyta, hogy bántalmazzon az apád. Kövezzetek meg, de én egyáltalán nem hagynám.
2/6 anonim válasza:
Akkor menjünk el a bíróságra, mondjon le rólam, hogy megszabadulhassak tőle.
3/6 anonim válasza:
Na, megjött a lepontozók hada. Nem hagyni kell, hogy vajon mikor veri halálra a gyereket, hanem tenni, dolgozni és vinni a gyereket. Az ilyen "apát" pedig feljelenteni. Nem szabad eltűrni, beletörődni ebbe. Hála az égnek anyámnak rögtön leesett, hogy menni kell, mikor apám a hajamnál fogva megrángatott.
5/6 anonim válasza:
Én nem tartanám, és egy ilyen kijelentés után letagadnám, hogy az anyám...
6/6 anonim válasza:
"Ezzel a mondatoddal meg is tetted. Na szia."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!