Szerintetek meg kell ütni egy gyereket, ha "rosszul" viselkedik?
Őszintén nem támogatom. Engem sokat vertek kis koromban és még a mai napig is rámjön a sirhatnék, ha visszagondolok néhány emlékezetesebb esetre. Főleg, hogy egyiket sem olyan nagy dologért kaptam. Úgy éreztem, hogy rajtam vezetik le a feszültséget a szüleim, főleg Anyám. Nem voltam rossz gyerek, kicsit talán csintalan, de ennyi.
Viszont, volt olyan középsulis koromban, hogy a barátnőimmel egy parkban ültünk. A mellettünk lévő padon egy anyuka, aki a kb 5 éves kislányát hozta ki az ott lévő játszótérre. Az anyuka olvasott valami újságot a kislány pedig valami bottal hadonászott a levegőbe. Egyszer azon kaptuk magunkat, hogy a kislány minket csapkod a bottal! Nagyon ledöbbentünk. Az anyuka felnézett és csak annyit mondott, hogy : Xy nem szabad! - majd folytatta az olvasást. A kislány mintha meg sem hallotta volna, folytatta amit elkezdett. Na ekkor már felugrottam és leüvöltöttem a gyereket, hogy fejezze be. Ez használt, mert eloldalgott, de az anyukát továbbra sem érdekelte a dolog. Nyilván a kislány azért viselkedett igy, mert az Anyuka mindent ráhagy, viszont esküszöm, hogy abban a pillanatban legszivesebben felpofoztam volna azt a gyereket. Nem támogatom, de néha tényleg találkozok olyan esetekkel, hogy úgy gondolom: Na ez a gyerek megérdemelne néhány pofont..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!