Muszáj szeretni a párod gyerekét?
És mit lehet tenni, ha tényleg nem szerethető?
Munkakerülő
Iszik
Agresszív
Szerencsejátékozik
Követeli a családtól a pénzt, elissza, eljátssza
Hazudik
Átver mindenkit
Tényleg minden esetben muszáj elfogadni, szeretni és megosztani az életet egy olyan valakivel, aki csak szenvedést és csalódást okoz és ha nem, akkor gonosz mostoha leszel?
Te mit tennél, ha a párod gyereke hasonló lenne?
Nem vagyok ilyen helyzetben, csak felvetődött bennem most ez az egész.
semmit sem muszáj.
De azért egy kötöés szeretet kialakul.
És semmivel nem rosszabb ha épp kizüllödt. ÉS??? Akkor mi van? nagyon sokan vagyunk akik kizüllödtünk egy-egy élethelyzetbe.
Érdemes jobb belátásra bírni vagy elmagyarázni a következményeket a döntés pedig már a fiatal felnőtté hogy változtat vagy marad hazudós iszákos
Szeretni egyaltalan nem muszaly. Tamogatni sem muszaly (ha munkakerulo, akkor mar nagykoru). Mibol iszik es szerencsejatekozik, ha munkakerulo? Miert hagyja az edesszulo, hogy igy eldurvuljanak a dolgok? Miert maradna a mostohaszulo az edesszulovel, ha ilyen elviselhetetlen minden?
"Követeli a családtól a pénzt" ... hat es ezt hogy? Jo nyakonvagnam a felnott gyereket es elzavarnam a haztol.
Én eleinte próbálkoztam, de rájöttem, halott ügy, eleve ott volt elrontva a gyerek nevelése, hogy a nagyszülők szrrá kényeztették, a gyerek mindenkiben csak az anyagi forrást látta. Kb egy érzelmi kukabúvár lett, aki menekül minden nemű emberi kapcsolat elől, mivel cél nélküli imádatával üldözte a nagyapja, nagyanyja, anyja, stb.
Mindig az első meglátásnak kell hinni, és lehetőleg gyorsan dönteni, mibe ugrik bele az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!