Van köztetek olyan aki megtartotta a nem kívánt gyerekét, és nem tudja szeretni?

Én meg tartottam a lányom pedig nem kívánt terhesség volt.
Egész terhesség alatt duzzogtam hogy nekem nem kell ez a gyerek.
De amikor megszületett el voltam àjulva tőle.
Imàdom őt minden nap kértem az Istent bocsásson meg amiért olyan csúnyán nem akartam.

volt egy ismerosom menekult volt megeroswzakoltak teherbe esett Ugye menekules kozben nincs abortusz mire ideert mar tul volt minden hataron es meg kellett tartania a babat.
ezen kivul tobbfele nemi bajjal is kezelni kellett az eroszak utan a terhesseg alatt.
O azt mondta ,,mindenem elveszett de ez a gyerek testem resze es o a mindenem az egyetlen remeny a jovore nezve,,
Szegeny arra sem emlekezett a sok katona kozul ki volt az apa megis tiszta szivbol szerette a gyereket.
A terhesseg alatt o is felt hogy nem fog menni de mikor meglatta a babat azonnal beleszeretett es csak azt kiabalta hogy ugye csak ra hasonlit.
Az anyai szeretet kodolt biologiai erzes ritka az aki ki tudja kerulni mert a hormonok segitenek kotodni a babahoz

igen van. engem azert tartott meg az anyam mert akkor Mo on tilos volt az abortusz es nem talalt senkit aki elvette volna a terhesseget.
soha nem bocsajtotta meg nekem hogy megszulettem , nem is nevelt fel es mar 80 eves elmult megsem tudott megszeretni. most mar nem is fog, igaz en se szeretem ot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!