Nem fog nekik rosszul esni?
Figyelt kérdés
Tegnap kirajzolódott bennem a jövőképem, tehát hogy milyen egyetemre szeretnék menni. Budapest mellett lakom és én a Pécsre, Szegedre vagy Debrecenbe szeretnék menni. Én nem akarok innen menekülni, szimplán csak ezek voltak szimpatikusak. Ez nem fog rosszul esni a családomnak ha elmondom nekik hogy milyen messzire szeretnék menni? Nem fog úgy lejönni nekik hogy én előlük menekülök?
17/L
2018. jan. 21. 08:51
1/4 anonim válasza:
Ha a családod normális akkor azt nėzik mit szeretnėl ės támogatnak benne. Ilyen h menekülnėl onnan fel se merülne bennük. Ami rossz vagy plusz teher lenne az az anyagi támogatás. Petròl lehet hazajárhatnal, Debrecenből meg nem.
3/4 anonim válasza:
Meg se fordult a fejedben, hogy valahol lakni kell, és azt valakinek ki kell fizetni. Plusz a vonatozást.
4/4 anonim válasza:
Szerintem a sértődés helyett inkább az anyagi kérdések fognak felmerülni a szüleidben. Kérdéses, kapsz-e kollégiumot, ha nem, az albérlet elég húzós anyagi terhet tud jelenteni, ráadásul ezen kívül is bőven vannak kiadások. A pályaválasztás, a felvételi a te döntésed, viszont egy ilyen döntés erősen kihat a családod egészére, így nem ártana kijelentések előtt leülni velük átbeszélni, hogy egyáltalán tudnak-e támogatni téged ebben, vagy mondjuk neked kell előteremtened magadnak mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!